Lipss | Lipper
Цей блиск і справді ідеальний
Привіт!) Зовсім нещодавно я розповідала про бренд Lipss та їх ліппер у відтінку latte, сьогодні розповім про ще одного красунчика, який немає відтінку але має неймовірний аромат.
Краса в лаконічності - це точно про бренд Lipss. Сам блиск знаходиться всередині коробочки і представлений він у форматі акуратного тюбика, виготовленого з м'якого глянсового пластику.
Виглядає бальзам дуже красиво, ним приємно користуватись і хочеться постійно дістати його з сумочки та нафарбувати губи.
Носик пластиковий туби, твердий, скошений під кутом, завдяки чому блиск зручно наносити на губи. Такий формат аплікатора мені дуже подобається, тому що блиском зручно користуватися в будь-яких умовах.
Lipper – це засіб для губ, який одночасно живить, зволожує, загоює і захищає тонку шкіру губ від УФ.
Ключовий компонент бальзаму Lipss - це міметичні пептиди, які надають губам трохи об'єму, соковитості та зменшують видимість недосконалостей та дрібних зморшок. Для зволоження та догляду у складі присутні антиоксидантний вітамін Е та екстракт портулаку.
Аромат у блиску чудовий - це яскравий, смачний мандарин, солоденький і зовсім не хімозний.
Текстура в'язка, але не липка, середньої густоти, лягає як найприємніший бальзам. Продукт не розтікається, не тікає з губ, не підкреслює лущення, не затікає до тріщин. Поводиться ідеально!
Візуально блиск дуже красиво вирівнює поверхню губ, надає приголомшливий блиск.
Даний продукт не тільки красиво виглядає, а й доглядає губи. Пом'якшує суху шкіру, прибирає лущення, зволожує. Навіть після того, як засіб стирається, ефект м'якості та зволоження ще зберігається.
Блиск досить стійко тримається на губах, майже не вбирається. не збирається в складках і на слизової. Він комфортний, гарний, смачний. З ним губи виглядають доглянуто і соковито, при цьому немає гидкої липкості та тягучості, яка часто зустрічається у блисків. Мені з ним завжди зручно та комфортно. На літо буде ідеальним варіантом.
Коментарі (0)