Давн о хотіли спробувати мінеральні тіні? Це ваш знак!
Paese приємно здивували
Я дуже люблю мінеральні тіні і вам раджу)). На цьому можна було б завершити цей допис, але герой мого відгука заслуговує на більш детальну розповідь🤗. Взагалі для мене було неочікувано зустріти саме мінеральну слюду не серед нішевих американс ьких брендів, а у польського профу. Причому тут виробники постарались, адже окрім власне мінеральної складової (слюда міка), також додали диметикон та олію малини, що сприяють більш комфортному та м'якому нанесенню. Крім цього в складі є зв'язуючі компоненти, а тальку нема (клас-клас!).
Відтінок називається Rose gold - і це ідеальний опис, адже, попри насичений рожевий колір в баночці, при нанесенні це саме золото з рожевим переливом. Сфотографувати доволі важко, адже частинки в мінеральних пігментів дуже маленькі, при цьому тіні створюють ефект вологого повіка та одночасно видно окремі блискітки.
Наношу я такі продукти завжди на клей для глітеру, щоб забезпечити стійкість протягом дня. Про свого незмінного помічника писала окремий допис: https://club.makeup.com.ua/post/25823/. Якщо ви любити різного роду блискітки, то така база точно потрібна).
Передати всю красу тіней на очах без макро об'єктиву не виходить, камера спрощує і на знімку виглядає, ніби це просто сатинові однорідні тіні. Але в житті помітний той самий дорогий делікатний блиск, за який я так ціную мінерали🥰.
Можна використовувати соло, на тілесні тіні або на більш яскраву підложку, пігмент додає макіяжу лоску та такої святкової довершеності (це не сяйво, помітне з космосу, а дуже красиві та акуратні блискітки, що не жують повіку та підсвічують погляд).
А ще такий відтінок ідеально підійде для макіяжу нареченої, тож, якщо ви збираєтесь заміж, придивіться)).
Коментарі (0)