Zhukovka

Для здоров'я менталки і пружних сідниць !

Для здоров'я менталки і пружних сідниць !

Ви колись отримували справжню насолоду від скрабування ? 🤤 Я так !
Після процедури я почувала себе , наче після відпочинку десь узбережжі Марбел'ї з келихом червоного іспанського вина . Повний релакс та безтурботні думки ! 🫠

Сьогодні мова піде про магнієвий скраб для тіла з екстрактом кави ☕️
Це не просто засіб для ексофілації та очищення шкіри, а й справжній косметичний психолог, який дарує розслабляючий та заспокійливий ефект .
За рахунок чого це відбувається , я розповідаю нижче ...

Для здоров'я менталки і пружних сідниць !

Скраб представлений у двох об'ємах 300г і 500г. Моя баночка містить 300г продукту - це прекрасний розмір для того, щоб познайомитись поближче !
Безпосередньо на баночці знаходиться детальна інформація щодо продукту .


Гвинтова кришка та додаткова захисна мембрана надійно зберігають скраб всередині ✨

Текстура у скрабу однорідна, пастоподібна . Він не осипається зі шкіри і не розшаровується сам по собі . ( Сестра сказала , що візуально скраб нагадує кутю🤭 і наганяє апетиту )

На перший погляд кристали Бішофіту здаються великими , проте вони досить гладкі і потрапляючи на шкіру швиденько тануть, лишаючи після себе дрібні часточки абрикосових кісточок .

Тож можна зробити висновок , що кристали Бішофіту делікатно масажують шкіру , тим самим покращують кровообіг та насичують шкіру корисними мінералами . Саме ці мінерали піклуються про нервову систему та відповідають за повний релакс після процедури 🤤

Абрикосові кісточки відповідають за ексофілацію шкіри , відлущують , видаляють відмерлі клітини , надають шкірі гладкості та свіжого вигляду .

Кофеїн, що міститься у складі , має дренажну властивість, він покращує кровопостачання клітин, живить і оновлює їх. Він дає м'який «енергетичний поштовх» природним процесам саморегуляції шкіри, він ефективно бореться з ознаками втоми та надає шкірі свіжості та сяйва. У складі косметичних продуктів кофеїн посилює ліполіз, виявляючи коригуючу дію на жирові тканини, сприяючи зменшенню видимих проявів целюліту.

Після використання шкіра дуже м'яка , зволожена і насичена ! Навіть не хочеться поверх наносити крем . Магнієві пластівці у поєднанні з кавовим ароматом надають повного релаксу , тому користуватись одне задоволення ! При постійному використанні можна побачити , як шкіра підтягується і вирівнюється рельєф .

Тому якщо ви у пошуках багатофункціонального засобу для покращення ментального здоров'я та тонусу шкіри загалом, моя щира порада - беріть одразу великий об'єм і всі 3 аромати 🤭