OKazkova

Суперсвіжий ранок

Суперсвіжий ранок

Нещодавно красуня ksnklb поділилась чудовою новиною: неймовірна маска з артишоком тепер є у продажу в мініатюрці. Мені було дуже цікаво спробувати, тож замовила собі одненький пробник. Тепер думаю, що треба було одразу брати більше😁 Але по порядку.

Пакування. Пакетик з привабливим дизайном об’ємом 10 мл. Спереду назва. А зі зворотного боку вся необхідна інформація: склад, спосіб використання, протипоказання, умови зберігання та контакти виробника. А ще улюблена позначка про те, що продукт не тестувався на тваринках. Пакетик має насічку для відкриття, але мені зручніше відкривати за допомогою ножиць.

Склад масочки містить цінні природні компоненти, зокрема:

• каолін - очищує та освітлює шкіру
  • екстракт артишоку - відновлює, захищає та омолоджує
  • центела азіатська - відновлює, тонізує, зволожує
  • спіруліна - зволожує та тонізує

Консистенція, аромат. Масочка комфортної густої консистенції, що легко розподіляється по шкірі. Аромат ніжний, свіжий, косметичний, дуже приємний.

У використанні. Вже під час нанесення масочки починає відчуватися супер приємний холодок. Цей холодок залишається протягом всього часу із масочкою. Навіть змивати її не хотілося, так воно проємно🥰 Тож дуже потішило, що це відчуття холодку присутнє навіть через 20 хвилин після змивання маски, хоч і менш інтенсивно. Вона не застигає і не стягує, як звичайні глиняні маски. Тільки через 15 хвилин, коли я вже зібралась її змивати, я відчула, що масочка таки трошки застигла по краях і у місцях тонкого нанесення, але без жодного дискомфорту. Змивала за допомогою спонжа.

Ефект. Після масочки обличчя виглядає свіженько, бадьоро. Шкіра тонізована та очищена. При цьому без сухості. Хоча, звісно, потім я нанесла і сироватку, і крем, але не поспішала. І як я вже написала вище, навіть після змивання масочки відчувався той приємний холодок. Пробувала зробити ще колажик “До/Після”, але на фото різниця не дуже помітна. Хоча насправді ефект є, і він чудовий.

Враження.

✨ Масочка приємно охолоджує та освіжає, що особливо актуально влітку

✨ Гарно очищує пори

✨ Сприяє швидшому сходженню ранкового набряку

✨ Не сушить шкіру

✨ Комфортна у нанесенні й носінні

Тож мені масочка з артишоком від Hollyskin дуже сподобалась🥰

Дякую за увагу🫶