Anna_feerie

Щоб не бути пандою

Щоб не бути пандою
Щоб не бути пандою

Моя одвічна проблема - синці під очима та ознаки втоми, пов'язані з поганим сном (хоча, кого я цим здивую, зараз він у всіх далекий від ідеалу)). А ще мені скоро 38, тому вже не вийде, як у 20, обходитись без крему або користуватись ним лише перед особливими подіями. Тож крем наношу релігійно, 2 рази на день з легким масажем. Цю баночку від грецького органічного бренду тестую місяць, і вже маю перші результати (тисніть "Дізнатись більше", щоб розгорнути відгук та побачити фото).

Щоб не бути пандою

По-перше, маю відмітити об'єм - 30 мл продукту вистачить надовго (судячи з мого розходу, десь на півроку має🤩). Пакування скляне, зверху була захисна плівка, яку я залишила, щоб додатково закривати горлишко.

Лопаточка в наборі не йде, але я використовую свою, і раджу так робити з усіма засобами в подібній тарі, адже таким чином ми запобігаємо потраплянню бактерій в крем, а значить, він прослужить нам довше👌.

Звісно, основною причиною, через яку я обрала саме BIOselect Illuminating & Anti-Fating Eye Contour Cream - став його склад. Та це й не дивно, продукція бренду має сертифікат ICEA - це доволі серйозний європейський стандарт сертифікації органічної продукції, який контролює не лише відсутність шкідливих та заборонених речовин, а також гарантує, що в засобах не буде генетично зміненої сировини, алкоголю, радіоактивного випромінювання, ба більше - рослинні інгредієнти мають вирощуватись на екологічно чистих полях без використання хімічних добрив.

Думаю, зараз це актуально для більшості людей, бо стан екології залишає бажати кращого, і хочеться не тільки їсти більш здорову їжу, а й наносити на шкіру безпечні та екологічні засоби (не забуваємо, що шкіра - це наш найбільший за площиною орган).

Що ж такого цікавого в складі?

💚 олія ши (моя любоффф)), а також соєва, оливкова, арганова та соняшникова олії - я постійно пишу, як мені подобається масло ши, але інші олійки також працюють на живлення, зволоження та відновлення ліпідного бар'єру нашої шкіри;

💚 гліцерин, гіалуронова кислота - відповідають за достатнє зволоження;

💚 бетаїн та сік алое - не тільки зволожують, а й заспокоюють та відновлюють епідерміс;

💚 глюконолактон - надзвичайно ніжна кислота (PHA), що делікатно відлущує та при цьому укріплює бар'єрну функцію;

💚 екстракт дріжджів - забезпечує ліфтінг ефект, розгладжує шкіру та сприяє виробленню колагену;

💚 екстракт діктамелії - здавна використовується як антиейдж інгредієнт, зволожує, живить та підтягує шкіру;

💚олія кактусу (опунції) - потужний зволожувач, антиоксидант, запобігає пігментації та заспокоює епідерміс.

Для нанесення потрібно зовсім небагато кремчику (це при тому, що я наношу його не тільки на зону під очима, а й на верхні повіки аж до вій - і ні, немає жодної негативної реакції, ані набряків, ані почервонінь, хоч в мене чутливі очі). Насправді спеціалісти радять оминати рухоме повіко, але мені потрібно живлення саме цієї зони, інакше шкіра погано почувається, тому роблю так)).

Продукт має доволі щільну текстуру, але наноситься дуже легко (я це роблю легкими похлопуваннями пальчиками) - і вбирається також швидко. Вже через хвилинку я бачу, що шкіра зволожена, не так помітні маленькі заломчики від сухості, тому що крем ніби підсвічує шкіру і таким чином покращує загальний вигляд🤗.

Використовую вранці та ввечері - з макіяжем також не конфліктує (але тут головне не переборщити з кількістю, тоді тон та консилер лягають прекрасно). В цілому мої враження дуже позитивні, крем працює, дає мені достатнє зволоження, живлення та підсвічення шкіри, завдяки чому я виглядаю більш відпочившею). Також можу сміливо рекомендувати його вагітним жінкам та тим, що годують груддю, адже в цей період хочеться максимально турбуватись про своє здоров'я та при цьому не забувати і про красу❤️.

Бажаю всім сяючих очей та гарного 8-годинного сну кожної ночі🙏.