Tanserb

Засіб для зняття макіяжу очей з волошкою Yves Rocher PurBleueт

Засіб для зняття макіяжу очей з волошкою Yves Rocher PurBleueт

З брендом Yves Rocher у мене дуже складні відносини. Більшість їх косметики мені подобається і насправді вона класна. Але, я мала якось дурість зареєструватися на їх сайті. Представники дзвонили до мене як мінімум раз на тиждень з різними пропозиціями, а то й по два рази на тиждень. Та їх не цікавило, що я можу бути на роботі. І з різних номерів. Це був жах. Я спочатку писала зі скаргами, потім дзвонила до них, щоб вони мене не діставала, додавала у чорний список всі номери… Це була справжня боротьба. Я з великим трудом видалила свої данні з сайту. А тепер просто навіть боюсь робити замовлення цієї косметики 😂 Цю водичку мені подарувала подруга. У мене вона ще у старому дизайні (новий більш лаконічний, але ці квіточки в старому мені дуже подобаються!)

Засіб для зняття макіяжу очей з волошкою Yves Rocher PurBleueт

Це справді дуже гарний засіб.

  • Аромат доволі приємний, квітковий, майже не відчутний
  • Кришка фліп-топ зручна та якісна, нічого не відвалилось за час користування
  • Засіб дійсно дуже дуже делікатний та м’який. Навіть, якщо він зайде в очі, то не пече зовсім, не подразнює
  • Дійсно заспокоює ніжну шкіру повік
  • Гарно знімає макіяж з очей. Я прикладаю на кілька секунд до закритих вій паффи, змочені в цьому засобі, а потім знімаю весь макіяж з очей кількома рухами
  • Зворотнім боком паффів , на яких також залишився цей засіб, знімаю ще й тональний крем з обличчя. З цим питанням цей засіб також добре справляється.
  • Ніяких негативних реакцій та подразнень
  • Виробник обіцяє 99% інгредієнтів натурального походження

Активні інгредієнти : екстракт синьої волошки, гліцерин, Фруктоолігосахарид (який підтримує здоровий мікробіом шкіри та є джерелом антиоксидантів), Інулін (зберігає бар’єрні функції шкіри, компенсує фактори, які призводять до почервоніння, сухості, старіння шкіри, акне), лимонна кислота (очищення, відбілення).

У тесті зняття свотчей брали участь тіні, туш, дві підводки, гелевий олівець для очей. Знімала свотчи цим засобом я хвилин через 20 після нанесення свотчей (чекала, щоб засоби усілися та схопитися на шкірі).