𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Розкішне сяйво з бюджетною знахідкою від LnPro

Розкішне сяйво з бюджетною знахідкою від LnPro
Розкішне сяйво з бюджетною знахідкою від LnPro

У мене є 2 кремових хайлайтера, дуже подобаються в такому форматі, хоча раніше надавала перевагу лише сухим.

Розкішне сяйво з бюджетною знахідкою від LnPro
Розкішне сяйво з бюджетною знахідкою від LnPro

Познайомившись з Ln pro, я одразу в нього закохалась і рука дуже часто тягнеться саме до нього.

У Ln pro всього 2 відтінки кремових хайлайтерів. У цьому дописі покажу як виглядає 101 Gentle glow. Також у мене є і 102, але його ще не відкривала і не знаю коли це зроблю, бо відкритих ще 4 хайлайтери...
Вага: 2.5 г.

Засіб в компактному і якісному футлярі з міцного пластика. На перший погляд виглядає начебто просто, але по своєму оригінально, мені подобається. За декілька місяців експлуатації надписи на упаковці не стерлися, все на місці.

101 Gentle glow - дуже красивий відтінок, ближче до шампанського якщо розглядати його в футлярі і на свотчах, але з більш вираженим сріблястим акцентом на обличчі і виглядає холодніше. На мій погляд він універсальний. Я не люблю золотаві і рожеві, а ось цей - як раз те, що мені до вподоби.

Текстура хайлайтеру неймовірна! По відчуттям ніби шовкове суфле. Маса продукту м'яка, та при цьому щільна. Коли проводиш пальцем, то він легко ковзає по поверхні, наче хайлайтер волого-еластичний.

Текстура кремова, ніжна, шовковиста, дуже приємна.

Засіб містить блискітки, їх багато, але вони сильно не виділяються, бо мікроскопічні, виглядають делікатно, надаючи ніжного мерехтіння.

З часом маса у футлярі може трохи розшаруватись, але це ніяк не впливає на технічні характеристики продукта. Це із-за його м'якості.

Даний хайлайтер я люблю наносити пальцями, мені так зручно і швидко з ним працювати. Він легко набирається і гарно переноситься на шкіру, лягає рівномірно невагомим шаром, гарно розтушовується і одразу зливається зі шкірою. Виглядає чудово! Це вологе сяяння розкішне. Обожнюю саме такий ефект від хайлайтеру.

Відчувається він комфортно, тон не з'їдає, фіксується швидко і має прекрасну стійкість, адже залишається на обличчі з ранку до вечора. Із бюджетних варіантів - це знахідка.