Марія Bondar

Чи змиває тонік Mermade спф ?

Чи змиває тонік Mermade спф ?

Експерименти продовжуються і дякуючи мермейд сьогодні буде новий експеримент - чи можна змити спф звичайним тоніком. Нам постійно кричать з усіх місць, зо спф можна змити лише за допомогою гідрофільної олії. Мої експерименти доводять, що це не так. Гідрофільна олія класна, але спф гарно змивається також звичайним гелем для вмивання.

Сьогодні настав час тоніку від мермейд пройти ці випробування. А випробування були ще й в польових умовах. Цілий день я була на сонці на природі і в мене був нанесений найтовший шар спф 50. З собою я взяла тонік мермейд і звісно ультрафіолетову камеру для перевірки сонцезахисту. Коли настав час змивати спф, на уф камері шкіра була дуже темна - це значить, що було вдосталь спф захисту. Я взяла спонжики, гарно намочила тоніком і почала витирати обличчя. Спочатку мені здалося що витирається погано, але додавши ще трохи тоніку - витиралося дуже навіть гарно.

Я також додаю відео де ви можете це побачити. Нажаль камера телефону дуже погано ловить уф зображення, тому мені доводилося знімати через дзеркало щоб не зламати власну камеру в телефоні. В реальності уф зображення виглядає дуже чітко і з більшим контрастом.

І ось мій результат - тонік також змиває спф. Хто б що не казав. Чи гарно? Змивати буде гарно якщо будете використовувати дуже гарно змочений спонжик. Якщо спонжик напівсухий - це не дасть гарного ефекту. Мій особистий вибір - я не буду використовувати такий метод постійно. В польових умовах - так, можна. Але при звичайному очищенні мені буде шкода використовувати дуже багато тоніку) Цей тонік класний і я б його поберегла) Мій варіант гель для змивання + пшик тоніком потім - ось це мені здається більш економічно вигідний варіант використання.

Але, дівчата, знайте - змивання тоніком працює. Мермейд молодці - створили дуже класний продукт.

Окреме дякую за запах. Він такий ніжний і травʼянистий, що я прямо балдію))

Чи змиває тонік Mermade спф ?

Також в наступному експерименті я хочу затестити як змиває просто пінка мермейд сонцезахисний крем на обличчі)