OKazkova

Освіжись лимонадиком

Освіжись лимонадиком

Нещодавно я дізналась, що Зелена аптека робить гарні гелі для душу. Почала знайомство із гелю "Лаванда та олія льону" і була приємно вражена ароматом та дружнім до шкіри складом за приємну ціну. Коли половина пляшечки із задоволенням використана, вже час придивитися до гелю на заміну. Наступний варіант від Зеленої аптеки, який мене дуже зацікавив - "Вербена та олія солодкого лимону".

Пакування. Гель міститься у пляшечці з темного пластику об’ємом 500 мл. Кришечка фліп-топ легко відкривається та надійно закривається. Можливо, було б зручніше із дозатором, але за невисоку вартість і так гарно😉

Склад. Виробник зазначає, що склад веганський та містить 95% компонентів натурального походження. З найцікавішого:

  • Екстракт листя вербени лікарської - антиоксидант, зменшує саловиділення, звужує пори, тонізує
  • Олія лимонної цедри - очищує, тонізує, має антибактеріальні властивості
  • Токоферол (вітамін Е) - антиоксидант, зволожує, пом’якшує
  • Функцію піноутворення виконують відносно м’які ПАР (Sodium coco-sulfate і Cocamidopropyl betaine) та дуже м’які ПАР (Sodium lauroyl methyl isethionate і Coco-glucoside)

Гель без SLS, парабенів та силіконів. Містить барвники та віддушку, але загалом для змивного засобу склад добрий👍

Аромат та консистенція. Гель середньої густини, прозорий з легким зеленуватим відтінком. Добре піниться. Пахне лимончиком та ще чимось. Не знаю, як пахне вербена, але, мабуть, це воно😄 Аромат гелю ніжний, дуже свіжий, ідеальний для літа. Наче свіжий лимонадик біля басейну у сонячну погоду. При ретельному змиванні аромат на шкірі не залишається, що також є плюсом.

Відчуття та враження:

💚 гель помірно рідкої консистенції легко виливається з пляшечки та розподіляється по шкірі

💚 добре піниться

💚 огортає приємним свіжим ароматом, що особливо актуально влітку

💚 не сушить шкіру, але, звісно, потребує подальшого нанесення доглядових засобів

💚 великий об’єм за дуже приємну вартість - купувала зі знижкою за 84 грн, але на момент публікації відгуку доступний тільки значно дорожчий варіант із доставкою з ЄС.

Мені гель для душу "Вербена та олія солодкого лимону" дуже сподобався. Тепер залюбки чергую його з лавандовим гелем. До речі, якщо цікаво, ось відгук про нього: https://club.makeup.com.ua/post/42072/

Щиро рекомендую придивитися до гелів від Зеленої аптеки. І дякую за увагу🫶