Комфортна туш, яка ще й догляд ає за віями
Я часто користуюсь тушами і мені важливо, щоб вони не шкодили війкам. Туш Cherish з вітаміном е дарує хороші доглядові якості.
Після використання сироватки для вій від цього ж бренду я була приємно здивована, що в мене не сталось ефекту відміни, і вії досі в хорошому стані.
Тому до туші я віднеслась з довірою, адже круто отримувати доглядові і декоративні функції одночасно.
Почну з упакування, дуже подобається все в дизайні, починаючи навіть з пакетика, виглядає лакшері. Отримати на пошту таку красу, то зразу настрій на мільйон, мені здається, що кожна була б щасливішою від такого подарунку, не знаю чи на мейкап теж так присилають, напевне варто уточнити.
Привідкривши пакетик-я бачу ще красиву білу коробочку, ну прям подарунок в подарунку, також сама туш знаходиться в чорній коробці з мереживним гравіюванням. І вже назріває оте бажання пошвидше дістатись до омріяної туші.
Доречі все заклеяно захисними плівками, то ж ви можете бути переконані, що ніхто до вас не торкався туші.
Тюб ик виконаний в класичному дизайні, тримати в руках під час профарбовування зручно.
Щіточка тут доволі тонка і подовгаста з невеличким згином.
Щетинки у вигляді сфери, вони густо набиті і заголом сама щіточка цікавої, незвичної форми.
Такою тоненькою кісточкою зручно профарбовувати нижні війки.
Склад не довгий, нічого лишнього, але при цьому присутні доглядові інгрідієнти, що дуже тішить.
Відчуття від використання:
- Дарує хороший вигин і не склеює вії.
- Туш в більшій степені працює на моїх віях, як подовжуюча, проте додає і легкого об'єму.
- Лягає тоненько, обволікуючи кожен волосок, доречі на дотик війки такі м'якенькі.
- Колір достатньо насичений, сама туш добре пігментована, середньої густини.
- Впродовж дня відчувається комфорнтно, зовсім не заважаючи.
- Вона не сипиться і не перебивається.
- Не викликає почервоніння чи сльозоточивості очей.
- Знімається теж достатньо просто, при цьому свої війки не випадають.
Описавши зверху хороші якості туші, недоліків для себе не знайшла, тому сміливо можу рекомендувати туш.
Коментарі (0)