Комфортна туш, яка ще й доглядає за віями
Я часто користуюсь тушами і мені важливо, щоб вони не шкодили війкам. Туш Cherish з вітаміном е дарує хороші доглядові якості.
Після використання сироватки для вій від цього ж бренду я була приємно здивована, що в мене не сталось ефекту відміни, і вії досі в хорошому стані.
Тому до туші я віднеслась з довірою, адже круто отримувати доглядові і декоративні функції одночасно.
Почну з упакування, дуже подобається все в дизайні, починаючи навіть з пакетика, виглядає лакшері. Отримати на пошту таку красу, то зразу настрій на мільйон, мені здається, що кожна була б щасливішою від такого подарунку, не знаю чи на мейкап теж так присилають, напевне варто уточнити.
Привідкривши пакетик-я бачу ще красиву білу коробочку, ну прям подарунок в подарунку, також сама туш знаходиться в чорній коробці з мереживним гравіюванням. І вже назріває оте бажання пошвидше дістатись до омріяної туші.
Доречі все заклеяно захисними плівками, то ж ви можете бути переконані, що ніхто до вас не торкався туші.
Тюбик виконаний в класичному дизайні, тримати в руках під час профарбовування зручно.
Щіточка тут доволі тонка і подовгаста з невеличким згином.
Щетинки у вигляді сфери, вони густо набиті і заголом сама щіточка цікавої, незвичної форми.
Такою тоненькою кісточкою зручно профарбовувати нижні війки.
Склад не довгий, нічого лишньо го, але при цьому присутні доглядові інгрідієнти, що дуже тішить.
Відчуття від використання:
- Дарує хороший вигин і не склеює вії.
- Туш в більшій степені працює на моїх віях, як подовжуюча, проте додає і легкого об'єму.
- Лягає тоненько, обволікуючи кожен волосок, доречі на дотик війки такі м'якенькі.
- Колір достатньо насичений, сама туш добре пігментована, середньої густини.
- Впродовж дня відчувається комфорнтно, зовсім не заважаючи.
- Вона не сипиться і не перебивається.
- Не викликає почерво ніння чи сльозоточивості очей.
- Знімається теж достатньо просто, при цьому свої війки не випадають.
Описавши зверху хороші якості туші, недоліків для себе не знайшла, тому сміливо можу рекомендувати туш.
Коментарі (0)