Ellips то завжди любов
У мене сухе, в‘юнке і не слухняне волосся, тому різні флюїди і олійки вкрай необхідні волоссю, щоб хоч трохи привести його до тями.
Ellips такий продукт назвали вітамінками і я вже так давно їх полюбила, що не можу зупинитись, щоб не пробувати ще і ще новенькі капсулки. Скажу відверто, що поганих тут не має, навіть нормальних, бо всі вони класні.
Капсулки доволі мило виглядають, я відрізаю кінчик і десь половинки мені вистачає на всю довжину. Звісьно корені пропускаю і далі намагаюсь максимально захопити довжину.
Перед тим, як зробити фото, я не вкладала волосся, навіть просто не сушила, вона висохло природнім способом. Я помила голову шампунем і використала легкий кондиціонер.
Я тільки розчесала після миття і сфотографувала, потім нанасла вітамінки і знову розчесала і показала вам наступний результат, тобто умови рівні.
- Олійка гарно дисциплінує волосся, в мене воно закрутилось на кінчиках і навіть там вона змогла його дещо розгладити.
- Локони після використання виглядають не такими сухими і тонкими, вони менше стирчать в різні боки. Це такий кайф, коли я можу потім нормально зачесати волосся в пучок і воно мені не лізе в обличчя.
- Засіб робить волосся наче плотнішим, а самі кінчики охайнішими.
- Не дивлячись, що світло вже не падає на мій балкон, але все ж на фото помітно, що волосся блискучіше, в житті різниця ще виразніша.
- Олійка не дуже жирна, інколи мені здається, що я нанесла забагато, але рано чи пізно вона все ж добре вбирається.
- Ефект зволоження тримається досить довго. Мию я голову через день, то навіть не наношу вітамінки повторно на наступний день, тільки після миття і мені вистачає.
Черговий раз Ellips довів свою дію на моєму волоссі, я дійсно обожнюю ці капсулки, для мого норовливого волосся-те, що треба.
Коментарі (0)