Аналог Clinique Almost Lipstick in Black Honey?
Я довго шукала більш доступний аналог Clinique Almost Lipstick у відтінку Black Honey, і, Тік-ток підказав! Catrice Power Full 5 Lip Care у відтінку 040 Addicting Cassis дивовижно схожий за кольором та фінішем.
- Догляд та зволоження:
Перше, що мене вразило, - це те, як цей бальзам зволожує губи. Він містить гіалуронову кислоту та екстракти суперфруктів, які роблять губи м'якими, гладкими та зволоженими протягом тривалого часу. Він не липкий, що для мене є великим плюсом.
- Колір та фініш:
Відтінок 040 Addicting Cassis - це ягідно-фіолетовий колір з легким шиммером, який надає губам гарного, природного відтінку. Він трохи темніший, ніж Black Honey, але дуже схожий за загальним враженням. Фініш - sheer, що робить його ідеальним для щоденного використання.
Аромат:
Бальзам має приємний фруктовий аромат, який мені подобається. Він не занадто сильний, але й не ледь відчутний.
- Загальне враження:
Я дуже рада, що знайшла Catrice Power Full 5 Lip Care. Це чудовий бальзам для губ, який не лише зволожує та живить губи, але й надає їм гарного кольору. Це чудовий аналог Clinique Almost Lipstick in Black Honey за значно нижчою ціною.
Плюси:
- Інтенсивно зволожує та живить губи
- Не липкий
- Надає губам гарного, природного відтінку
- Має приємний фруктовий аромат
- Доступна ціна
- Є чудовим аналогом Clinique Almost Lipstick in Black Honey
Мінуси:
- Може трохи тьмяніти протягом дня
Я рекомендую Catrice Power Full 5 Lip Care всім, хто шукає зволожуючий бальзам для губ з гарним кольором. Це чудовий вибір для щоденного використання.
+ зараз на акції)
Коментарі (0)