Чистикова Дар'я

Ідеальний варіант на літо — спрей Royal Monaco

Ідеальний варіант на літо — спрей Royal Monaco

Розпочинаю знайомство з новим для себе брендом Avenue Des Parfums ❤️ Судячи з відгуків дівчат — він вже встиг полюбитися багатьом. Прийшов час власних висновків 》》》

Вирішила почати не з парфумів, а саме з парфумованого спрею, адже у 40° спеку ☀️ (так, так, це прогноз на найближчий тиждень у моєму місті) хочеться чогось легенького. Формат місту для цього підходить на всі 100%.

Для себе обрала свіжий аромат під назвою Royal Monaco, але почну з пакування:

Міст представлений у прозорому пластикому флакончику. Дизайн наліпки у металево-золотих тонах, натякаючи на багатообіцяючу назву 😉 Наліпка не по всьому периметру, тому чітко видно скільки залишилося продукту. Об'єм — 200 мл.

Дозатор розпилювач чудовий, розпилює велику та дрібну хмаринку, не плюється та не залипає. По консистенції міст як водичка, абсолютно прозорий.

Вбирається миттєво, також миттєво випаровується запах спирту. Жодних плям на тілі чи одязі не залишає 👌 Легко наноситься і швидко висихає. Сухості чи роздратування за час користування у мене не викликав.

Він призначений для розпилення на все тіло і волосся у тому числі.

Піраміда Royal Monaco наступна:

Тип аромату: квіткові, фужерні

Початкова нота: Ківі, Морські ноти, Рожевий перець

Нота серця: Кавун, Жасмин

Кінцева нота: Дерево лимона, Мускус, Сандал

Відразу після нанесення я відчуваю свіжість морського бризу. Далі вступає та "втамовує спрагу" фруктовий мікс кавуна та ківі, і потихеньку починають з'являтися квіткові ноти. Післясмак аромату саме квітковий, для мене тут відчутні жасмін та, чомусь, півонія. Кінцеві, а саме деревні ноти, тут не відчуваю взагалі.

Асоціації: ...ніби сидиш на хвилерізі десь у сонячній Одесі, тільки ти і море, краплинки солоної води від пориву вітру приємно та водночас неочікувано освіжають. Вечоріє...на горизонті він, впевнено, але не поспішаючи, наближається до тебе з розкішним букетом квітів та корзинкою з фруктами, щоб зустріти закат разом...

Романтичний та неймовірно жіночній аромат. Не бачу ніяких рамок стосовно вікової категорії, він підійде і юній студентці, і успішній бізнес-леді.

Виробник зазначає схожість "за настроєм" з L'Imperatrice Dolce&Gabbana. На щастя мала пробник цього аромату, тому можу з впевненістю сказати: схожість максимальна. Едине, що в оригіналі більш відчутні фруктові акценти, крім очевидної різниці між парфумованим містом та парфумом.

Міст має легку концентрацію аромату, тому стійкість близько 2-4 годин: однакова, що на волоссі, що на шкірі. Якщо добре зволожити шкіру аромат сидить краще та трохи активніше. Його яскраво відчутно першу годину, далі лише зблизька або уткнувшись носом, тому оптимально поновлювати його кілька разів на день.

За підсумком дуже рада знайомству з містом Royal Monaco. Він став одним з моїх фаворитів цього сезону. Впевнена, повторю його ще не раз 😉 А якщо ви хочете чогось не задушливого та легкого — щиро раджу придивитися до лінійки парфумованих спреїв Avenue Des Parfums.

Дівчата, вже пробували ці місти від Avenue Des Parfums? Як вам?