SKOMSKA

Top Beauty Scalp Peel AHA and BHA Acids

Я завжди влітку добавляю до догляду за волоссям додаткові очищувальні засоби .

Цього разі обрала для себе пілінг для жирної шкіри голови з АНА- та ВНА-кислотами від бренду Top Beauty .

Об'єм: 150ml

Вартість : 320 грн-370 грн .

Засіб прийшов в рожевій, картонній коробочці.

В середині пляшечка також в біло - рожевих кольорах, дуже милий та дівчачий дизайн .

На ній вказана вся необхідна інформація для користувача.

Пакування якісне , та зручне .

Щоб засіб почав витікати - потрібно для початку його повністю розкрутити , та зняти захисну плівочку , як показую на фото.

В даному пілінгу - дуже зручний дозатор .

6 зубчиків з отвором , через який витікає пілінг . Нагадує форму гребінця. Завдяки ньому дуже легко розпроділяти по волоссю .

Щоб почати користуватись пілінгом потрібно кришечку трішки прокрутити в бік, щоб вона піднялася, щоб закрити - повернути назад в звичайне положення.

Текстура рідка, прозора , нагадує звичайну воду (тут потрібно бути обережним, щоб засіб не потрапив на обличчя , та в очі. В мене трішки руки не з того місця, тому були такі випадки , але я все легко очистила водою, та не було жодних реакцій) .

Активними компонентами пілінгу з інформації від виробника є:

🎀АНА кислоти (яблучна, молочна, гліколева), саме вони пришвидшують оновлення шкіри.

🎀ВНА (саліцилова кислота) – пригнічує виділення шкірного сала, та слугує для профілактики утворення лупи.

🎀Екстракт ромашки, календули, м’яти та півонії – володіють тонізуючими властивостями та активують процес оновлення клітин, вони стимулюють відновлення та заспокоюють шкіру голови. Екстракти також турбуються про саме волосся покращуючи його стан, роблячи його більш міцним та здоровим.

🎀Ментол – проявляє заспокійливу та охолоджуючу дію, завдяки чому зменшується активність сальних залоз, він покращує мікроциркуляцію крові шкіри голови, а отже стимулює відлущення мертвих клітин та сприяє їх живленню.

🎀Відчуття тепла відбувається за рахунок Ванілілбутилового ефіру – посилює доставку поживних речовин у волосяні фолікули, посилює кровообіг у шкірі голови.

🎀Ніацинамід – корисний своїми протизапальними та антиоксидантними властивостями.

🎀Стандартний спосіб застосування - це нанести невелику кількість засобу на суху або змочену шкіру голови (мені подобається саме наносити на суху), легко помасажувати подушечками пальців протягом 2-3 хвилин і залишити на 15-20 хвилин, після чого вимити голову з шампунем і нанести звичні засоби для догляду.

🎀Для першого разу буде достньо потримати 5-10 хв. Я так і зробила, а вдруге вже тримала близько 20 ти хв .

🎀Пілінг швидко наноситься , спочатку я відчуваю легку прохолоду завдяки ментолу в складі, потім відчуття тепла і легкого печіння ( але воно досить комфортне, мені подобається)

🎀 Роблю легкий масаж шкіри голови пальчиками , або використовую силіконову щітку , що дуже зручно . Та чекаю потрібний час. Потім змиваю, використовуючи свій догляд.

P/S Важливий момент - якщо у вас кератин - не можна використовувати пілінг за тиждень до , та після процедури .

🎀зручна упаковка , та дозатор . Все легко та швидко. Чудовий варіант пілінгу в домашніх умовах.

🎀комфортні відчуття в процесі ритуалу

🎀делікатна формула засобу
🎀пілінг регулює секрецію, усуває надлишок себуму разом із стійким брудом;

🎀чудово очищає , волосся стає при корені більш обємне, гладеньке та розипчасте, ніби оживає

🎀антистатична функція значно полегшує розчісування, укладання;

🎀чистий ефект тримається довше, ніж зазвичай, що дозволяє мити голову рідше
🎀розчиняє сальні пробки, чорні цятки, вміст забитих пор;
🎀прискорює кровообіг, обмінні процеси;
🎀сприяє інтенсивному живленню волосяних цибулин
🎀антистатична функція значно полегшує розчісування, укладання;
🎀ментолова олія добре тонізує, створюючи відчуття прохолоди

🎀 дуже часто засоби такого плану вимивають фарбу з волосся (в мене вже був такий досвід і це зазвичай видно після першого використання ) . З даним пілінгом (використовуючи вже вдруге) я не побачила таких нюансів і особисто для мене це супер, бо я можу тепер користуватись ним на постійній основі, а не лише перед фарбуванням.

Моя оцінка 10 з 10 .

Якщо ти шукаєш засіб для додаткового очищення - щиро рекомендую!