Top Beauty Scalp Peel AHA and BHA Acids
про пілінг для жирної шкіри голови з АНА- та ВНА-кислотами
Я завжди влітку добавляю до догляду за волоссям додаткові очищувальні засоби .
Цього разі обрала для себе пілінг для жирної шкіри голови з АНА- та ВНА-кислотами від бренду Top Beauty .
Об'єм: 150ml
Вартість : 320 грн-370 грн .
Засіб прийшов в рожевій, картонній коробочці.
В середині пляшечка також в біло - рожевих кольорах, дуже милий та дівчачий дизайн .
На ній вказана вся необхідна інформація для користувача.
Пакування якісне , та зручне .
Щоб засіб почав витікати - потрібно для початку його повністю розкрутити , та зняти захисну плівочку , як показую на фото.
Дозатор
В даному пілінгу - дуже зручний дозатор .
6 зубчиків з отвором , через який витікає пілінг . Нагадує форму гребінця. Завдяки ньому дуже легко розпроділяти по волоссю .
Щоб почати користуватись пілінгом потрібно кришечку трішки прокрутити в бік, щоб вона піднялася, щоб закрити - повернути назад в звичайне положення.
Текстура , склад
Текстура рідка, прозора , нагадує звичайну воду (тут потрібно бути обережним, щоб засіб не потрапив на обличчя , та в очі. В мене трішки руки не з того місця, тому були такі випадки , але я все легко очистила водою, та не було жодних реакцій) .
Активними компонентами пілінгу з інформації від виробника є:
🎀АНА кислоти (яблучна, молочна, гліколева), саме вони пришвидшують оновлення шкіри.
🎀ВНА (саліцилова кислота) – пригнічує виділення шкірного сала, та слугує для профілактики утворення лупи.
🎀Екстракт ромашки, календули, м’яти та півонії – володіють тонізуючими властивостями та активують процес оновлення клітин, вони стимулюють відновлення та заспокоюють шкіру голови. Екстракти також турбуються про саме волосся покращуючи його стан, роблячи його більш міцним та здоровим.
🎀Ментол – проявляє заспокійливу та охолоджуючу дію, завдяки чому зменшується активність сальних залоз, він покращує мікроциркуляцію крові шкіри голови, а отже стимулює відлущення мертвих клітин та сприяє їх живленню.
🎀Відчуття тепла відбувається за рахунок Ванілілбутилового ефіру – посилює доставку поживних речовин у волосяні фолікули, посилює кровообіг у шкірі голови.
🎀Ніацинамід – корисний своїми протизапальними та антиоксидантними властивостями.
Процес використання і відчуття
🎀Стандартний спосіб застосування - це нанести невелику кількість засобу на суху або змочену шкіру голови (мені подобається саме наносити на суху), легко помасажувати подушечками пальців протягом 2-3 хвилин і залишити на 15-20 хвилин, після чого вимити голову з шампунем і нанести звичні засоби для догляду.
🎀Для першого разу буде достньо потримати 5-10 хв. Я так і зробила, а вдруге вже тримала близько 20 ти хв .
🎀Пілінг швидко наноситься , спочатку я відчуваю легку прохолоду завдяки ментолу в складі, потім відчуття тепла і легкого печіння ( але воно досить комфортне, мені подобається)
🎀 Роблю легкий масаж шкіри голови пальчиками , або використовую силіконову щітку , що дуже зручно . Та чекаю потрібний час. Потім змиваю, використовуючи свій догляд.
P/S Важливий момент - якщо у вас кератин - не можна використовувати пілінг за тиждень до , та після процедури .
Враження
🎀зручна упаковка , та дозатор . Все легко та швидко. Чудовий варіант пілінгу в домашніх умовах.
🎀комфортні відчуття в процесі ритуалу
🎀делікатна формула засобу
🎀пілінг регулює секрецію, усуває надлишок себуму разом із стійким брудом;
🎀чудово очищає , волосся стає при корені більш обємне, гладеньке та розипчасте, ніби оживає
🎀антистатична функція значно полегшує розчісування, укладання;
🎀чистий ефект тримається довше, ніж зазвичай, що дозволяє мити голову рідше
🎀розчиняє сальні пробки, чорні цятки, вміст забитих пор;
🎀прискорює кровообіг, обмінні процеси;
🎀сприяє інтенсивному живленню волосяних цибулин
🎀антистатична функція значно полегшує розчісування, укладання;
🎀ментолова олія добре тонізує, створюючи відчуття прохолоди
🎀 дуже часто засоби такого плану вимивають фарбу з волосся (в мене вже був такий досвід і це зазвичай видно після першого використання ) . З даним пілінгом (використовуючи вже вдруге) я не побачила таких нюансів і особисто для мене це супер, бо я можу тепер користуватись ним на постійній основі, а не лише перед фарбуванням.
Моя оцінка 10 з 10 .
Якщо ти шукаєш засіб для додаткового очищення - щиро рекомендую!
Коментарі (0)