krislemly

Joko Blend | Скраб для тіла з шимером

Joko Blend | Скраб для тіла з шимером

Привіт!) Я дуже люблю скраби для тіла, про що вже неодноразово говорила. Особливо в літній період на моїй поличці стоять відразу декілька. Сьогодні розповім про справжній «діамантик» в моїй колекції - Joko Blend Magic Sparkle Body Shimmer Scrub.

Скраб був упакований у картонну коробку, з усіх боків якої є інформація про продукт. Колір упаковки повністю дублює і тонко натякає на те що чекає нас в середині коробочки.

Скраб йде у стандартній великій баночці у вигляді шайби.

Під кришкою є мембрана із фольги, для першого розтину. Це дуже радує.

Joko Blend | Скраб для тіла з шимером
Joko Blend | Скраб для тіла з шимером

Аромат просто неймовірний, яскравий та приємний. Після застосування зберігається, але стає вже не таким інтенсивним.

Консистенція у скрабу приголомшлива. Він ніжний, з великою кількістю олій у складі, при цьому витрата дуже економічна. Скраб підатливий, чудово розподіляється по шкірі, не збирається грудками.

В якості скрабуючих частинок тут виступає дрібнодисперсна морська сіль.

Скраб діє у трьох напрямках: очищає (видаляє ороговілі клітини), зволожує та створює декоративний ефект – залишає невеликий шиммер на тілі.

Я використовую цей скраб на все тіло. Починаю нанесення з ніг, потім піднімаюсь вище – стегна, сідниці, живіт. І завершую нанесення скрабування рук, плечей і зони декольте.

Перше, що мені в ньому подобається – він не обсипається. Від слова зовсім. Частинки добре примагнічуються до вологого тіла, дозволяючи добре помасажувати його.

За рахунок великої кількості олій в складі цей скраб зволожує і живить шкіру, не залишаючи жирну плівку.

Скраб чудово справляється зі своїм головним завданням. Після його використання шкіра ніжна, гладка та зволожена.

Після застосування скрабу на шкірі залишаються блискітки. І це мені дуже подобається – вважаю, що на літо це просто розкішний варіант! Світіння м'яке та делікатне, виглядає на шкірі дуже доречно. Блискітки тримаються на шкірі до наступного прийняття душу.

Погодьтесь це ідеальний варіант на літо.