Мій project pan Ч.7
Підтримую рух свідомого ставлення до косметики
Цього разу мій допис-заіт виходить трохи пізніше, але головне що виходить, особливо після таких жахливих подій 😭
Почну звіт із мого давнього друга , який все не хоче здаватись 😅 - тональний засіб від Givenchy, з яким я промахнулась з кольором.
Ох в довгожитель він моєї косметички, сподіваюсь до кінця літа таки розправлюсь з ним.
Консилер Born to glow від NYX
Ще один довгожитель моєї косметички, але по ньому дуже дуже помітно, що жити він буде максимум до кінця літа.
Палетка тіней Cosmic metals від NYX
Дуже класний результат показав цей відтінок тіней , незважаючи на той факт, що я знизила кількість використання влітку тіней, так як в основному замість них я використовую мультипігмент для макіяжу .
Думаю над цим відтінком буду працювати мабуть до зими .
Спрей Sunset Crush від Victoria Secret
Потихеньку рухається цей спрей від Вікторїї Сікрет.
Закінчити його хочу бо він у мене дуже давно , і стійкість цих спреїв на тілі , окрім як на волоссі, бажає лишати кращого .
Але запах 🔥
Бюджетні олівчики від LCF та Ruby Rose
Моя перемога цього місяця - вдалось закінчити олівчик від LCF в 03 відтінку Mauve.
Скажу Вам відверто - це одна з найкращих інвестицій за 9.99 грн 😂
От відпрацював він дуже довго і якісно .
Оскільки , я максимально зосереджувала свою увагу саме на цьому олівчику, то відповідно другим майже не користувалась.
Але йому ще не багато лишилось ))
Плампер від Maybelline
Цього року активно користуюсь пламперами і постійно додаю їх в project pan .
Хайлайтер в стіку від Maybelline
Цей малюк показує незначні результати , так як я майже ним не користуюсь на мій звичний тональний , бо в ін може його розʼїсти.
Але дуже цікаво коли мені так вдасться його закінчити.
4 в 1 від Maybelline
Вже 3 мій продукт від Maybelline в проджект пен.
Як для літа і для моєї сухої шкіри цей засіб класний.
В проект додаю, бо його дуже класно відслідковувати.
Коментарі (0)