Nata_Po

Project Pan Ч.3, пройшло 5 місяців

Project Pan Ч.3, пройшло 5 місяців

Якщо чесно, я очікувала більш разючих успіхів та активного використання косметики, але і так непогано. Просто доволі складно користуватись старенькими дешевими та вже не дужедля мене цікавими продуктами, коли рука тягнеться до чогось нового, більш якісного, актуального та цікавого) Але мій плюшкін не дозволяє просто взяти і викинути те, що лежить, тому буду повільно, по трошки але використовувати, поїхали дивитись)

За усі 5 місяців я спробувала ними користуватись можливо 1-2-5 разів. До побачення. Я маю відкриті нові класні туші, безпроблемні, які не осипаються та якими хочеться користуватись. Якого милого я буду тримати оцих ветеранів колекції, які вже напів засохли і якими возитись по віях годину, щоб отриматти пігмент, а потім шукати його на щоках, бо осипались, або ще казна-що. Пішли всі разом успішно в смітник. Немає толку тримати далі, просто займають місце. Я чемно дала їм шанс, але...

Ще якби я туш на щодень використовувала, можливо би десь-кудись би і виносила, а так, як я використовую її лише у якісь святкові, відповідальні моменти, чи коли хочеться ефекту ВАУ, то однозначно я обираю щось надійне і файне)

Для порівняння частина 1 тут: https://club.makeup.com.ua/post/10672/

частина 2 тут: https://club.makeup.com.ua/post/12987/

Тут прогрес є, використовувала і базу під тіні, і кремові тіні від Maybelline, і навіть кілька разів палетку від Glambee. Хотілось би звісно частіше і швидше це завершити, але поки складно, але я до цього йду)

Цей бальзамчик лежить у мене на столі і я ним періодично користуюсь, працюючи за компом. Тут дуже добре видно розхід, і я його завершу вже от-от)

Бальзамчик непоганий, гарно зволожує, не важкий на губах. Колись купувала один за одним.

Я активно планувала користуватись одразу 3 різними рум'янами, але все пішло трошки не по плану. Як бачите, найбільше я користувалась рум'янамиз верхнього ряду. В них дзюрка поступово росте)

З нижнього ряду ті, що з квіточкою, вони, на жаль, підкреслюють пори і влітку х було практично не помітно, тому я їх сховла подалі, а от від Eveline (також нижній ряд) здались трошки темнуватись та сумними як на сонячне та барвисте літо, тому ними не користувалась також.

Пудру використовувала не часто, оскільки придбала інші і ними користуюсь на щодень, проте я її наносила.

А от з хайлайтерами історія сумна. Вони собі чемно лежать у шуфляді і я їх не порушую їхній спокій. Вони класні, як акценти на повіки, але я маю стільки тіней, що рука не тягнеться. Але я не здаюсь і дам їм ще шанс)

Я викинула/використала (10шт):

  • 5 тушей
  • гель для блів
  • 3 бальзами для губ
  • 1 рум'яна

Активно продовжую використовувати

  • 1 бальзам для губ
  • 1 рум'яна
  • 1 базу під тіні
  • 1 кремові тіні

Користуюсь, але дуже рідко:

  • палетка тіней
  • пудра

Так і не використовую:

  • 2 рум'ян
  • хайлайтери

Здавалось, що за цей Project Pan я нічого не використала і він безтолковий, але як виявилось я позбавилась 10 різних продуктів і це дуже непогано.

Та і в частини інших також ростуть дірочки в рефілах і мене це також тішить. Звісно все могло би бути більш успішно, але і так не зле)

У мому випадку Project Pan допоміг, як мінімум звернути увагу на те, чим я практично не користуюсь, і дозволив відстежити активність користування. Бо часто є речі, які собі лежать і не звертається увага, чи я користуюсь, чи ні, чи є різниця. А так я закцентована на кількох продуктах і можна тверезо вирішити чи залишати, чи викидати, чи дати ще один шанс і це чудово. Тож рекомендую іноді влаштовувати таке маленьке розхламлення)