Nata_Po

Ну що, я вирішила зробити щось по типу Project Pan

Ну що, я вирішила зробити щось по типу Project Pan

Останніми днями вирішила перебрати всю свою косметику, оскільки мені стало незручно нею користуватись, та і вирішила залучити щось нове до використання, а не свій класичний стандарт. Косметики маю купу купезну, нічого не викидається, бо знаходяться нові фаворити, відповідно виникає плюшкін, який не лише нагромаджує, але й береже кожну баночку. Пора розхламлення прийшла.

Щось з цього я люблю і повторю ще раз, дещо просто вже лежить роками, і я випадково знайшла, перебираючи, якісьпродукти не ддо кінця мені підійшли. Про кожен коротко розповім, але в деталі заглиблюватись не буду.

Ну що, я вирішила зробити щось по типу Project Pan

Набір тушей. Я любила Maybelline, але вона вже практично закінчилась, домащу і викину, всі решта особливо не зайшли, з розряду шкода викинути. Але, довикористовую і тоді на смітник. Вони вже всі на фініші, або біля нього.

Гель для брів від Glambee. В мене доволі важкі та густі брови. Цим гелем можу їх хіба погладити і отримати пародію на фіксацію на хвилин 10. Та і сама баночка виглядає доволімасивно, а насправді, я його майже використала практично десь за 2 тижні. Але потім придбала мило для брів і переключилась на нього. Можливо для тонших брів підійде краще.

База під тіні від GlamBee. Вона має класну криючу здатність і дуже гарно вирівнює тон повіки. Як база, вірою та правдою служила мені весь холодний період, але тепер почала трошки скатуватись, повіка стала жирнішою, от і. Але хочу довикористовувати, бо залишилось небагато. І, до речі, що важливо, тут дууууже повільний розхід. Цей тюбик я використовую десь минулого літа, практично рік, і він ще досі щось має в собі.

Можу рекомендувати, особливо за таку ціну, але, знову, вліткуобережно.

Неймовірно старенька пудра, доволі темного відтінку від L'oreal і має дуже приємну сатинову текстуру. Має ніжну пігментацію і класно, поки ще світленька використовувати, як бронзер. Повторити, навіть, якби і хотіла - не зможу, бо її фізично немає в продажі, але в цілому подобається. Хоча, звісно, на сьогоднішній день є багато різних хороших бронзерів.

Палетка тіней від GlamBee, якій вже також багатенько рочків. В неї вже практично і не тримається кришечка. Я її пам'ятаю, спеціально не використовувала, бо тримала десь в подорожі, бо вона дуже маленька. Ав підсумку, в подорожі я брала інші, а ця так і лежить без діла, тож берусь за її використання. Тут всі тіні сатинові, але все одно спокійно ним можна підфарбувати як нижню повіку, так і складку, а всередину вже дати гарненький шимер і буде краса. Мені здається, що вони також вже не випускаються. А в цілому палетка ок, просто я її не використовувала вже років 5.

Приємні і класні рум'яна від Lamel в 402 відтінку, тауповий 404 використовую, як скульптор. Дуже приємна кремово-ніжносатинова текстура. Вони не блищать, але за рахунок своєї м'якості і кремовості здаються ледь-ледь сатиновими. Дуже їх люблю і маю дубль, на всяк, але, розумію, що ними також вже не користуюсь доволі давно, та і їх тут як кіт наплакав, потрібно завершувати.

На руці, зліваледь помітна бронзуюча пудра, якуя вже описала, посередині ці рум'яна, справа база під тіні.

Рум'яна, яким також рочків 100. Їній свотч внизу на суглобовому згині. Вони вже справдісатинові, без ілюзій. Дають дуже гарний здоровий перелив в теплу сторону і рожево-персиковий відтінок. На руці виглядають ледь помітними, але сьогодні зробила з ними мейк іїх цілком помітно, тому буду також завершувати, бо не користувалась раніше, хоча цілком норм, як для бюджетної лінійки.

Це вжерожеві рум'яна, сатинові з поодинокими маленькими блискітками. Колись активно користувала, потім закинула. Відтінок освіжаючий, непоганий, потрібно завершити.

Рум'яна Eveline цегляно-бежевато-персикового відтінку. Колись я їх дуже сильно любила і берегла, бо вже не було можливості знайти такий відтінок, і добереглась до того, що вони вже втратили свою актуальність, хоооча, я думаю їх використовувати своріше як бронзер, аніж рум'яна, бо тепер я люблю більш освіжаючі кольори. Сатинові і містять дрібненькі блискітки всередині. Приємні і доволі пігментовані.

Різноманітні бальзамчики для губ, яких в мене також вдосталь. Голубенький - дуже ніжний, наче масло, замовляла з Китаю, його залишилось небагато, потрібно добити.

Жовтенький - MAG, до речі, доволі непогано зволожує, дуже часто ним коритувалась вдома. Також має приємну консистенцію, але вже і падав кілька разів, кришечка вся розбита, потрібно завершити це жахіття і викинути.

Легендарний бальзамчик від EOS, купувала давно на піку популярності, в мене якась кокосово-ванільна версія. Розхід повільний, має солодкуватий присмак, приємна упаковка, але в мене особливо не було ніякого ефекту зволоження. І губи після його використання не поставали з мертвих. Для підтримання нормальних губ в аткому стані - ок, але якщо маєте сухі, то ніц не буде.

Райдужний хайлайтер від Glambee. Придбала його роки 2-3 назад. Сподобався тим, що був оригінальним та кольоровий, і що в нього дуже рівномірний помел, і він не містить окремих блискіток, бо я не люблю такі формули. Насправді ж я ним зовсім не користувалась, бо він доволі яскравий, але час настав.

В ньому зручно, що окремі відтінки можна використовувати, як акценти на повіках, що я сьогодні і зробила, а також намагатись набрати найсвітлішого відтінку в якості хайлайтера, чи змішати з рожево-червониими - вийдуть сяючі рум'яна, або бронзер, якщо в сторону коричневих.

Він сяє достатньо потужно, і гарно виглядає на повіках, тому обов'язково користуватимусь.

І на завершення кремові нюдові матові тіні. Буду використовувати їх на прозору базу для вирівнювання тону повіки та під макяжі в рожевих відтінках. Вони вже підсихають, та і залишилось не так вже багато, треба довимазувати і забути. Свого часу я ними користувалась щодня і була задоволеною)

За кілька місяців напишу результат, хоча, думаю, якщо щось завершуватиметься, то воно обов'язково потрапить в рубрику "пусті баночки".

Треба давати друге дихання старій косметиці, довикористовувати і викинути. Треба бути екологічним в своїх покупках. Бо купувати і викидати - лише засмічувати планету і гроші на вітей. І в цілому значно приємніше щось використати і тоді купити новий продукт, аніж просто накуповувати, а потім триматись за голову, куди тепер з цим всім)