alena.rosee

Аромат Гармонії | Avenue des Parfums

Аромат Гармонії | Avenue des Parfums

Всім привіт! 💕

Я дуже люблю коли в оселі приємно пахне , тому часто для ароматизації приміщень обираю різні дифузори.

Сьогодні мій допис про цікаву новинку та новий для мене бренд, магазини якого я побачила у своєму місті і захотілось познайомитись з продукцією. Весь асортимент представлено і на Мейкап. 💚

🌿Avenue Des Parfums Home Bergamot & Flower

🌿Пакування:

аромадифузор продається в стильному лаконічному пакуваннні, на картонній коробці є наклейки з інформацією: про виробника, про аромат, ноти аромату, як користуватись.

Флакон з рідиною - скло.

Він герментично закрит пробкою, ви дістаєте її та вставляєте палички: чим більше паличок, тим інтенсивніше буде звучати аромат.

💚Піраміда аромата:

Початкова нота: Бергамот
Нота серця: Водяний гіацинт, Жасмин, Троянда
Кінцева нота: Білий мускус

🌿Як звучить та мої враження від користування:

Я довго обирала аромат, був вибір між цим та Ягоди Уд, але спека в тіні 38 весь минулий тиждень підвели до думки, що треба брати щось свіже)))

Аромат звучить легко та вишукано, він налаштовує на позитивне мислення (про це трошки пізніше).

🤩

Пахне композиція прохолодними бризками бергамоту, морозним чаем (зеленим) та є віддалено квіткові ніжні нотки. Мускуса та виражених квітів я не чую.

Аромат звучить однаково, іноді стає інтенсивніше, якщо в кімнаті стає жаркіше.

Для мене цей аромадифузор ідеальний для гостинної кімнати, коридору чи робочого кабінету, з цим ароматом навіть думається краще.

Це все завдяки вираженому запаху бергамоту: його свіжість, бальзамічність та легка пряність давно відомі в ароматерапії, як запах, який знижує тривожність, як той що налаштовує на розумову діяльність, аромат гармоніїї , релаксу та нових знать.

😉

І це дійсно так, цей дифузор я поставила в кімнаті , де часто працюю з ноутбуком та телефоном, і аромат гарно розслабляє від хаосних думок і налаштовує на позитивне мислення та робочі думки.🤩

Думаю я пізніше все ж спробую інший аромадифузор цього бренду, а поки я повністю задоволена ароматом цього.

Дякую за увагу! 💕