Mades Spa&Beauty Amazonian Beauty
Лосьйон для тіла "Краса Амазонки" та спрей для тіла
У моєму догляді обов'язковим етапом є зволоження, адже я власниця сухої шкіри. І відповідно, для усунення дискомфорту та нормального зволоження, що прямо впливає на візуальну молодість шкіри я використовую лосьони для тіла!
Якщо говорити про якісне зволоження, то в ТОП моїх засобів завжди попадає бренд Mades!
Лосьйон Mades Cosmetics Amazonian Beauty - чудовий помічник для проведення цієї процедури. Лосьйон збагачений оліями буріте і кокоса, а також екстрактом чаю мате. Ну і по традиції - має надзвичайний аромат. Аромат, що зачаровує та заспокоює. Жасмин, квіти, молочна пінка.. я відчуваю нереальну ніжність.
Я хочу виділити ряд властивостей саме цього лосьйону:
- оптимально живить і насичує шкіру;
- надзвичайно зволожує та пом'якшує;
- швидко вбирається;
- розгладжує, зміцнює і покращує еластичність епідермісу;
- тонізує та усуває прояви стягнутості і лущення шкіри;
- має надлегку приємну консистенцію;
- після вбирання не залишає жирної плівки на тілі;
- неперевершений аромат
- зручний дозатор для економного нанесення
Текстура засобу надзвичайно легка. Полегшена.
В спеку ідеально поглинається, не залишаючи плівок чи жирності. Просто ніжний, невагомий лосьйон. Для усього тіла 🫶
І маленький рай аромату в додаток до ендорфінів від лосьйону
Мушу сказати, що в Amazonian Beauty Body Spray Hydra Boosting з колекції Spa & Beauty від Mades Cosmetics все той же аромат, що насичує шкіру коктейлем вишуканих пряних ароматів буріті, жасмину, рожевого перцю й іланг-ілангу. Тіло пахне так, що всі навколо обертаються. Допоки я фотографувала засоби і по кайфу наносила на себе, мене двічі перепитали, що це таке та сфоткали собі для замовлення.
Але цей спрей не просто парфум, він також чудово зволожує, миттєво заспокоює епідерміс, усуває надмірну сухість і подразнення, робить її неймовірно гладенькою і ніжною на дотик.
Чуттєвий засіб надзвичайно насичує шкіру завдяки цінній олії буріті, екстрактам чаю мате та насінню гуарани, традиційних для давніх культур Амазонії. Суміш вітамінів В5 і Е підвищує захисний бар’єр шкіри, робить її більш здоровою та сяйною.
І при тому, саме його можна кинути в сумочку та носити із собою, для періодичного зволоження шкіри. Особливо ніжок для Супер сексуального вигляду :)
От саме так я і роблю. Лосьйон вдома, спрей із собою. В спрею доречі є захист від випадкових натискань. Мега зручно.
Ну і додам, що вся ця лінійка - це про релакс душі та тіла. Це ніби СПА догляд, але зовсім близько і постійно, лиш візьми засоби до рук!
Прям от зараз цей спрей дають в подарунок, якщо купити щось з акційної продукції! https://makeup.com.ua/ua/news/73369/
Коментарі (0)