Олена В

Акція від Sport Life та MakeUp Club

Акція від Sport Life та MakeUp Club
Акція від Sport Life та MakeUp Club

Щиро вдячна Мейкап Клубу і Спорт Лайфу за таку можливість отримати гостьові візити і зануритись в світ спорту в прямому сенсі цього слова. І вдячна особисто своєму клубу і менеджеру, що подарували ще додаткові 3 гостьові візити для ще одного члену моєї сім'ї (!!!). Пішов зі мною син. І чесно-ми з ним кайфонули!

Ми вибрали клуб, який досить недалеко від нас.

Клуб величезний. Є великий 25 метровий басейн з 8 доріжками ( це наша головна ціль походу). Декілька тренажерних залів з великою кількістю тренажерів на будь-який смак. Лазневий комплекс, спа зона, зали для групових занять, бадмінтону, сквошу, пінг понгу тощо.

На що хотіла звернути увагу : в басейні не пахне хлором. І речі (рушники, купальники) після також не пахнуть Це приємно здивувало.

Персонал робив акцент на 5-кроковому очищенні води (без використання хлору). Не знаю чи це так, повірю на слово.

Температура води була, як на мене, трохи прохолодна. Обіцяли 26, але....думаю що нижче. Якщо інтенсивно плавати-то норм. Але якщо трохи зупиняєшся і відпочиваєш-то все: замерз. Благо є дуже теплий дитячий по сусідству-це нас трохи спасало! Ми там відігрівались))).

Людей багато. Але доріжки дуже широкі і на доріжці максимум 4 чоловіка. Тому-заторів не було)))). Ніхто нікому не заважав. Хоча вдень наплив спадає-і тоді в басейні на доріжці ти можеш бути одним взагалі)).

Душові біля басейну, душові біля роздягалень. Все дуже чисто, красиво і наче після свіжого ремонту. Це дуже сподобалось.

Роздягальні просторі, чисті і стильні. Але...ввечері дуже багато людей і це відчувається-некомфортно.Наче всі один у одного на голові.

Зранку і вдень-ідеально. Фени та дзеркала в великій кількості.

В тренажерці є все і навіть більше: бігові доріжки в багато рядів, орбітреки, сайклінг, степпери і т.д. Стільки всього, що для себе обов'язково щось знайдеш. Навіть якщо тьма людей.

Але мені не сподобалось, що так холодять кондиціонери, що можна захворіти чи отримати невралгію або міозит((. Це для мене відчутний мінус. Вдягаєш кофту-жарко, знімаєш-холодно.

В лазневий комплекс,солярій не ходили. З групових занять потрапили лише на аквааеробіку. Було прикольно.

Нам дуже сподобались ці походи. В ці спекотні дні це було наче ковток свіжого повітря і повна перезагрузка. Вже думаємо про покупку абонементів!

Сорі за фото: специфічне світло і багато людей навкруги (не хотілось фоткати посторонніх) вплинуло на якість фото. Вибачайте якщо що)).

Акція від Sport Life та MakeUp Club
Акція від Sport Life та MakeUp Club