Hrystja_

Пробники…

Пробники…

Lizar - це український бренд натуральної косметики, який використовує тільки безпечні і корисні інгредієнти.

Першим ділом випробувала очищуюче молочко.

Текстура в нього ...як в звичайного засобу такого плану. Заразу практично не має. Досить непогано очищає шкіру, не сушить, гарно зволожує.

Але тут мені, напевно, не вистачило саме запаху. Бо в таких засобах я любоб, коли він є. І теж обираю тільки натуральне.

Зараз в мене є Nubian heritage. Вони практично однакові...цілком. Але в Nubian є запах кокосу і папайї...от в цьому він мені виграє.

Тепер лосьйон.

Сказати, що він мені сподобався...це не сказати нічого. Я від нього реально в захваті. Наразі це мій фаворит з фаворитів, і точно буде повномірка.

Текстура в нього як згущене молоко, колір такий же. Він навіть такий ніби жирненький. Але!!! Взагалі не липкий на шкірі, не залишає плівки, не жирний. Він моментально вибирається в шкіру, і зразу відчувається зволоження.

А ще запах... Я його спочатку не відчувала, думала навіть, що він не пахне. Пройшло 5 хв...і я почула. Він настільки класний, що важко описати...це треба хоч раз відчути. Тут ніби суміш олій: какао, авокадо, ваніль. Запах смачний і дуже приємний.

Шкіра зволожена і гладенька. І не липка.

Тому цей лосьйон точно в мене буде знов.