krislemly

Shelly | М'яке лезо

Shelly | М'яке лезо

Всім привіт!

Сьогодні розповім про досить незвичайний косметичний продукт, а саме пінний експрес-розм'якшувач для педикюру "М'яке лезо".

Цей засіб здатний видалити мозолі, натоптиші, а також шкіру, що огрубіла. Його можна використовувати не лише на ступнях. Він також чудово розчиняє кутикулу.

Shelly | М'яке лезо

Упаковка являє собою циліндричний флакон із пластику, об'ємом 150 мл.

Флакон оснащений спеціальним дозатором-піноутворювачем. Тобто у самому флаконі – рідина, типу мильного розчину. А проходячи через дозатор, цей розчин перетворюється на хмарку пишної піни.

Розм'якшувач являє собою пружну пінку, трішки липку на дотик.

Я очікувала, що від рідкого леза буде якась реакція на грубу шкіру у вигляді поколювання чи чогось подібного. Але ні, жодних відчуттів при використанні не було, від слова зовсім. Абсолютно комфортна процедура.

Що і як робити?

🫧 наносимо достатню кількість засобу на паперову серветку і накладаємо її на стопу на 10-15 хвилин. Пінку накладаю досить щільним шаром, не шкодую.

🫧 на місце, де піна швидко вбралася, необхідно додати ще деяку кількість засобу, відсунувши серветку.

🫧час експозиції 10-15 хвилин.

🫧 прибираємо серветку із залишками піни, промокуємо шкіру сухою серветкою або рушником.

🫧далі до роботи слід підключити пилку для стоп, пемзу або шліфування. Завдання у них найпростіше - м'яко зняти верхню ороговілу і вже розм'якшену шкіру, працювати можна без великого натиску, т.к. всі грубі ділянки буквально скочуються самі.

Підсумовуючи, можу сказати, що засіб зручний та комфортний у застосуванні. Виконує свою роботу чисто, швидко, акуратно, без неприємних наслідків. Відмінно підходить для домашнього використання.