Barbers Miami Premium Shower Gel
Гель для душу
Одного разу коли вирішила зробити опис продукту для чоловіків , отримала відгук , чи то питання, чи зауваження точно не скажу але я задумалась .
Суть його була що на makeup дуже є мало чоловіків які можуть сидіти і вичитувати відгуки по певних їхніх засобів .
Так от спочатку я зависла і подумала, а справді … но знаючи мою життєву ситуацію з чоловіком і думаю таких багато . Переважно я чоловіку купляю засоби по догляду бо , скоріше я буду читати відгуки і прислуховуватись до порад, а ще завжди чоловік в мене запитує про аромат гелю для душа чи він мені подобається 🥰. В мене навіть була така ситуація де чоловік ліг після душу і я попросила його ще раз помитись бо не можу перенести запах гелю ( але я була вагітна ) і мені тоді було все можна 🤣
А також думаю кожна з нас колись другій половинці або мужчині -другу купляв якийсь подарунковий набір.
І де ще як не на makeup дізнатись більше інформації.
Доречі за продукт
Barbers дізналась якраз звідси .
Дуже багато дівчаток його рекламували і ділились своїми відгуками і тепер він в мене ( верніше у чоловіка 🤣)
Особливості цього продукту ;
-екстракт конопель нормалізує роботу сальних залоз і насичує клітини вологою;
- олія лайма - потужний антисептик і «страж» здорового мікробіома шкірного покриву;
- підходить для всіх типів шкіри;
- видаляє забруднення і себум;
- усуває неприємний запах поту;
- не сушить і не стягує;
- дарує відчуття комфорту після процедури.
Мої враження та відгуки чоловіка :
- щоб точно зробити відгук я теж ним зкористалась ; 😊
- подобається помповий дозатор дуже зручно при нанесені навіть олією рукою
- аромат ніжний , має нотки свіжості не є приторним
- при нанесенні добре милиться в гарну густу пінку
- після використанні не сушить шкіру
- моєму чоловіку підійшло
- навіть аромат я при замовленні не знала він мені теж підійшов 🤣
Коментарі (0)