Лавандові обновки
не витерпіла - почала тестувати на роботі 💜
Сьогодні мені одночасно приїхали 2 посилочки: одна від мейкапа, одна з аліка. і там співпала лавандова тема: лавандово-фіолетовий спаркл від ХІХІ та лавандовий олівець Colour Intense 412, який взяла до пари ламель 408.
свотчі
Блискітки в спарклі Xixi Bulb's Plan eyeshadow Xixi Keep Progress дуже класно переливаються, але камера все не передає - від сріблясто-синього до лавандово-бузкового на прозорій базі (ціна 130 грн). Тіні приїхали у фірмовій коробочці з слюдою. Склад розписаний окремо на вкладиші,який лежить в середині коробочки. Об'єм - 2,7 грами, пакування недороге, але пластик приємний і головне - дуже легкий!
Я взяла колір 03. Рефіл сухий, наносила пальцем, вдома ще спробую пензлем, але думаю, що будуть трохи пилити. Про стійкість допишу ввечері та додам фото) Вирішила поєднати з 208 ламель, тому що 212 Colour Intense трохи мене розчарував (про це далі).
Макіяж з того що було)
Я вже писала що праймером під тіні від ламель незадовлена, тому що він западає в складку (тому він лежить у мене на роботі, як "черговий"), якщо щось "попливе" до кінця дня -це буде його вина, а не олівця і спаркла). Фото ввечері не таке прикре як я розраховувала, враховуючи таку спеку. Олівець не розмазався, блискітки залишишись)
Порівняння олівців
Обидва виглядають класично, колір засобів одразу видає пакування 💜 ламель класичний під точилку, Colour Intense викручується. Обидва гелеві, легко наносяться та даються розтушовуватись, дуже м'якенькі. в ціні ( і мені здається що в якості) є різниця: 76 та 43 грн відповідно (останній по акції зараз 34 грн). На свотчі (останнє фото) помітно що на 212 місцями є густі шматочки олівця , можливо мені потрапив трохи бракований, нижче додаю 2 фото стержня, більше викручувати не ризикнула, щоб не поламався чи розвалився.
Вперше бачу такі тріщини в олівцях
Дуже цікаво як поведе себе при нанесенні на повіку.
Коментарі (0)