Vikulyk

Ніжне вмивання обличчя від Hollyskin

Ніжне вмивання обличчя від Hollyskin

Hollyskin So Clean- це неймовірно легкий крем для вмивання обличчя, який класно і бережно очищує обличчя, також він має властивість змивати SPF, що дуже зручно і актуально в літній період, тому вважаю його вельми потрібною річчю для рутини в догляді за шкірою.

Ніжне вмивання обличчя від Hollyskin

Технічні характеристики:

  • Красиве упакування: сам тюбик білого кольору з рожевим напиленням у вигляді омбре, який знаходиться в білій коробці лаконічного оформлення.
  • З баночки вичавлюється достатня кількість крему, він не плюється і не витікає, при користуванні проблем чи дискомфорту не виникає зовсім.
  • Текстура: щось середнє між молочком і гелем, середньої густини.
  • Аромат дуже приємний, нагадує доглядові люксові засоби, вмиватись ним-одне задоволення.

Відчуття від використання:

  • Я наношу на сухе обличчя і змиваю водою, взагалі використовую двічі на день.Відчуття від використання:
  • Крем не піниться, він просто злегка емульгується.
  • Після вмивання не має відчуття сухості чи стягнутості, навпаки засіб заспокоює шкіру.
  • Він не залишає жирної плівки, при цьому очищує шкіру, даруючи їй свіжість.

В складі є багато хороших інгрідієнтів, то ж давайте розберемо їх:

Глюкоцід кокосу (Кокоглюкозоід)-підходить навіть для тендітної і чутливої шкіри, він використовується замість токсичних поверхнево-активних речовин, здебільшого в натуральній косметиці.

ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА-сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, підвищує пружність та еластичність шкіри, тонізує, стимулюють утворення колагену. Нейтралізує вільні радикали. Одна з вивчених рослин, антиоксидантна активність при зовнішньому застосуванні доведена.

Шоломниця байкальська-має антимікробні, антиоксидантні, протизапальні та антибактеріальні властивості, сприяє проникненню в шкіру інших активних компонентів.

Драконовий плід-є потужним антиоксидантом, який бореться з дією вільних радикалів, який допомагає запобігати фотостарінню, має антивікові, протизапальні та зволожуючі властивості.

Чай зелений (camellia Sinensis)-зміцнює стінки судин та капілярів, перешкоджаючи порушенню їх проникності та ламкості; нормалізує тканинне дихання.

Екстракт кореня голої солодки-зменшує вміст меланіну при нанесенні на шкіру і тим самим зменшує пігментацію шкіри;

• Діє як протизапальний засіб для зменшення свербежу та запаленої шкіри;

• Використовується в якості антибактеріального засобу;

• допомагає захистити шкіру від сонця і впливу вільних радикалів, викликаного забрудненням.

БАРБАРИС ЗВИЧАЙНИЙ-славиться протизапальними та заспокійливими властивостями.

РОЗМАРИН ЛІКАРСЬКИЙ-Має антибактеріальні властивості та антигрибкову активність, тонізує шкіру, освіжає, стимулює кровообіг, має антисептичні та протизапальні дії, знімає подразнення шкіри.

Крохмаль рисовий-добре абсорбує вологу. При нанесенні на шкіру має пом'якшувальну та захисну дію.

Висновок. Крем для вмивання мені дуже сподобався! Наскільки він ніжно і добре очищує шкіру, при цьому даруючи тільки задоволення від використання, завдяки текстурі і аромату. Також мене дуже сильно підкупило, що він змиває SPF, що дуже зручно і швидко.