Pilirina 💛💙

C'est La Rose Zara: пристрасне танго троянди з перчиком

C'est La Rose Zara: пристрасне танго троянди з перчиком
C'est La Rose Zara: пристрасне танго троянди з перчиком
C'est La Rose Zara: пристрасне танго троянди з перчиком

За цей час бренд випустив 946 ароматів, які є бюджетними аналогами відомих парфумів.

Дюпи Zara захоплюють із перших нот, але через деякий час у більшості них вилазить якась не дуже приємна хімічна нотка, яка, здавалося , швидко затихає разом із самим ароматом.

Піраміди цих парфумів для мене якась фікція, іноді складається враження що вони взяті з космосу.

C'est La Rose зацікавив мене ще місяць тому. Раніше я досить скептично відносилася до ароматів цього бренду. Навіть не тестувавши їх, мені здавалося, що це надто проста інтерпретація оригіналів.

Свою дупцю не вивозила з України останні роки і так скучила за Zara за період його відсутності на нашому ринку, що, після відкриття sale у магазині, мухою полетіла до ароматних стендів. Відразу ж приціл впав на рожеву лінійку і через якихось там пару годин після затестів флаконів на всіх поличках, вийшла з магазину зі щасливою посмішкою чеширського кота, міцно тримаючи у руці свій улов.

Ніколи раніше не писала про цей аромат, бо його складно дістати. Один з найулюбленіших у моїй памʼяті є Rose 31 Le Labo з яким познайомилася років 10 тому у готелі Fairmont, у номері якого були мініатюри цієї розкішної доглядовоі косметики.

Дюп C'est La Rose схожий за відчуттями на нього. Коли відкрила Фрагрантику і переконалася у цьому, не задумуючись вихватила свою соточку. Навіть чоловік підтвердив схожість між ароматами. Уявляєте, як Rose 31 засів у нашій памʼяті?

Верхня: рожевий перець

Серце: троянда

База: дерево Гуаяк

Беззаперечно впізнаваним дюпом цього аромату є нашумівший Café Rose від Tom Ford (2023), але, звісно, у більш простішій інтерпретації - не кавовий та не такий приторний.

Холодна, мускусна, безгендерна, інтенсивна троянда з трішки металевим присмаком, як у нішевих ароматів. Ціную у трояндових ароматах благородну стриманість, а не розухабистість і скочування в болгарське трояндове масло. У цьому ароматі я її знайшла.

Солодкий аромат ніжних прохолодних пелюсток жирної, оксамитової троянди благородно стримує перець, який не дає змогу їй зацукритися. Можливо, це ольфакторний глюк, але пачулі з мускусомдесь все ж грають свою симфонію. Очевидно, з космосу, бо у піраміді вони не заявлені.

Хотілося б сказати, що тут все звучить монотонно, але я чую багатошарове розкриття на шкірі, особливо влітку. Де взявся той мускус та пачулі, якщо їх немає у піраміді - досі загадка. С'est La Rose міг би коштувати дорожче, якби його законсервували не в тару від Zara.

Здивувала найбільше, бо післясмак аромату на одязі відчуваю навіть після прання. На холодній шкірі тримається довго, грає красиво, але наносити потрібно дозовано, краще на плечі і тоді можна ловити чарівний шлейф весь день.

Мій внутрішній скептик щодо нестійкості ароматів Zara назавжди замовк. Після розпилення аромату на шкірі відчувається легка масляність, тому на речі бажано С'est La Rose не наносити.

Якщо ви поціновувач гучних ароматів: Montale Roses Musk, Tom Ford Cafe Rose, Le Labo Rose 31, Lancome Tresor Midnight Rose - то можете купувати його всліпу.

Аромат глибокий, багатогранний, але не нуарний і готичний. Позначений як жіночий, але я зможу зрозуміти серйозних дядьків, які вибрали цей парфум для себе.

Важко не погодитись, коли стоїш біля них, але підносячи десятий флакон до свого чутливого носа, розумію, що бакареподібно-кілліанські дюпи я вже чула у лінійці, але C'est La Rose взяла б про запас.

Так що, якщо ви любите оксамитові троянди обрамлені благородною сучасністю то це точно ваш варіант.

А які аромати від Zara є у вас? 😉