Поповнення в рядах кремчикі в
Чи пахне цей крем гранатиком?
На правах впевненого користувача продукції від сестричок, цей крем викликав у мене двояке відчуття. Ніби все як я люблю, але....
Аромат:густий,нішевий
- гранат
- пачулі
- рожевий перець
Pomegranate Noir від Jo Malone близький до нього. Особисто мені, дуже подобається, особливо осінню. На ручках буде триматись навіть після миття.
Склад:
- Набір олій
- Сквалан
- Ламелярна емульсія
Як це працює? Ламелярні креми близькі до будови ліпідного шару шкіри людини, після нанесення вони буквально вбудовуються в клітини нашого тіла, тому для сухої та зневодненної шкіри вони якраз.
Дизайн: стандартний для всіх кремів, металева туба кольору стиглої вишні, в короткочасній перспективі - тотал естетік та візуал метч.
Але як і все, з часом стає вживаним, зʼявляються заломи, через які засіб може витекти. Взагалі виробник представляє можливість переробки, а саме «Туба крему виготовлена з алюмінію, який підлягає переробці як метал. Перед здачею в пункт прийому вторсировини варто розкрити тубу зверху та вимити її. Ковпачок виготовлений з PP пластику, його можна утилізувати разом з пластиком.»
Засіб: легкої структури, жирніший, ніж зазвичай навіть. Теоретично- він спрямований на зволоження, але практично, зволоження посереднє.
Якщо ваша ціль-естетичне задоволення від використання та чудовий кадр, то так.
Але як повноцінний засіб він 50/50, особливо якщо в ам відома проблема гіпергідрозу. Сезон використання скоріш зима-осінь.
Комента рі (0)