MERMADE

Моделюючий баттер для тіла з ліфтинг ефектом Hot Hot Baby

Моделюючий баттер для тіла з ліфтинг ефектом Hot Hot Baby

Моделюючий баттер для тіла допоможе відновити спраглу шкіру, зробити її більш пружною та гладенькою. Він збагачений комплексом рослинних олій, які чудово живлять та зволожують шкіру, залишаючи її м'якою та шовковистою.

Баттер має легкий і солодкий аромат з нотами ванілі та мигдалю, що робить його використання справжнім задоволенням. Він огортає вас ніжністю та теплом, створюючи атмосферу затишку і релаксу.

Екстракт Арніки - з клінічно доведеною дією, допомагає збільшити пружність шкіри, зробити її більш наповненою, гладенькою та сяючою. Допомагає вирівняти рельєф шкіри, позбавивши від нерівностей та недосконалостей.

Олія дерева Ши - живить, відновлює та зволожує шкіру.

Олія абрикосових кісточок - багата на антиоксиданти олія, насичує шкіру, допомагає захистити її від впливів зовнішніх факторів.

Олія авокадо - поживна натуральна олія. Допомагає відновити гідроліпідний барʼєр шкіри та природній рівень її зволоженості.

Олія кісточок манго - жирна живильна олія, сприяє процесам відновлення шкіри та чудово живити її корисними компонентами.

Бджолиний віск - допомагає попередити втрату вологи з поверхні шкіри та захистити її від впливу зовнішніх факторів.

А завдяки щільній текстурі, баттер легко розподіляється по шкірі, допомагає відновити гідроліпідний баланс та заспокоїти її після скрабування. Баттер легко поглинається шкірою, роблячи її оксамитовою та мʼякою на дотик, не лишаючи зайвої жирності

  1. Нанесіть невелику кількість баттеру на чисту, суху шкіру.
  2. Масажними рухами втирайте засіб до повного поглинання.
  3. Особливу увагу приділіть зонам, які потребують додаткового живлення та зволоження.

Рекомендується використовувати баттер після душу або ванни для досягнення найкращих результатів.

Моделюючий баттер для тіла з ліфтинг ефектом Hot Hot Baby — це не просто доглядовий засіб, а справжній ритуал краси, який дарує вашій шкірі пружність, гладкість та сяяння. Його легкий та солодкий аромат з нотами ванілі та мигдалю робить кожне використання справжнім задоволенням.