ksnklb

Kiss me hard before you go

Kiss me hard before you go

Нещодавно я отримала у подарунок за участь у челенджі MUC цілий скраб із засобів для губ, а сьогодні вже готова розповісти свої враження про них.
Дякую MUC та цікаві челенджі та можливість тестувати щось нове ❤️.

Kiss me hard before you go
Kiss me hard before you go

Розповідаю про цю олійку першою, адже вона мій фаворит 🩷.
Пакування як у типових олійок: невеликий кругленький прозорий флакончик, об'єм 4,5.
Аплікатор досить великий і кругленький, обмежуювач вузький і дістати аплікатор одразу не легко.
Одразу може здатись, що олійка має відтінок, та на губах вона прозора.
Виглядає на губах ну дуже гарно, створює ефект вологих губ, це так і відчувається, насправді, адже здається що ця олійка ось-ось і потече, та вона тримається на губах, а ще волосся до неї не липне.
У неї солоденький, трішки ягідний, з хімічною ноткою, аромат. На губах не відчувається.
Окрім вигляду на губах, мені подобається як ця олійка їх зволожує, а це досить потужно. Сама олійка на губах затримується не надовго, навіть якщо нічого не їсти та не пити, а от зволоженими губи після неї залишаються ще довго.
У складі виробник нам обіцяє олійку малинових кісточок, олію авокадо, екстракт виноградних кісточок.

А ця олійка заполонила серця багатьох завдяки дизайну. А він і справді дуже класний, стильний, такий флакончик приємно витягувати з сумочки.
Флакончик пластиковий, трішки довгий, на сайті вказаний об'єм 4.5ml, та більшість флакона займає аплікатор, адже він великий, обмежувач досить вузький.
Ця олійка, чи олійка-блиск, прозора з рожевим відтінком, він не тінтує і взагалі ледь-ледь додає кольору губам, виглядає гарно, природньо, свіжо.
Ну губах лежить комфортно, майже не відчувається, волосся до цього блиску не липне і взагалі ним комфортно користуватись, адже можна нанести і забути.
Виглядає на губах як звичайний блиск, додає легкого об'єму губам та свіжості завдяки легкій рожевинці.
Аромат ягідний, більш полуничний, спочатку мав хімічну нотку та тепер я її не чую, а на губах я взагалі не чую запаху.
Зволоження звичайне: поки олійка на губах губи зволожені, та після того, як вона сходить, то потрібно ще раз наносити. Стійкість до години часу, навіть якщо не їсти і не пити.
У складі нам виробник обіцяє кокосову олію, олію малинових кісточок, різні екстракти.

А тут не все так просто. Мені дуже подобається дизайн цієї помади, він справді дуже гарний, трішки вантажний, мені приємно тримати її у руках, приємно дивитись, коли вона стоїть на столику. Та незручно користуватись.
Я трішки почитала коментарі про цю помаду і не розумію, чому ніхто не розказує про аплікатор. Він мені взагалі не зручний, хоча так, комусь він може бути ідеальним, та взагалі можливо це лише я не вмію таким користуватись, та вже як є. Аплікатор тут тоненька паличка, на яку через те, що помада все ж матова і рідка, для рівномірного нанесення на звичайні за розміром губи, потрібно набирати кілька разів помаду.
Об'єм флакону 3.5ml.
Відтінок тут рожевий, досить світлий, вприцнипі це такий стандартний рожевий, який може підійти дівчатам зі світлим волоссям більше, ніж мені.
Консистенція рідка, при висиханні на губах стає матовою, тому наносити потрібно дуже обережно, щоб це усе було рівномірно та гарно. Нажаль, через аплікатор, на нанесення мені йде багато часу, тому особливо бажання користуватись цією помадою у мене не було. Коли все виходить нанести, фініш мене не тішить взагалі, він лежить пудрово, і відчувається так само, підкреслює нерівності. Нормально протестити все ж помаду не змогла, бо відтінок не мій, навіть не знаю куди його можна нанести.
Запах кремовий, косметичний, з солодкою ноткою.