MERMADE

Лімфодренажний скраб для тіла із зігріваючим ефектом Hot Hot Baby

Лімфодренажний скраб для тіла із зігріваючим ефектом Hot Hot Baby

Лімфодренажний скраб для тіла із зігріваючим ефектом стане вашим вірним союзником у боротьбі за гладку та пружну шкіру.

Інтенсивна формула скрабу має подвійний ефект: вона не тільки відлущує відмерлі клітини, а й активно працює над зменшенням набряків, покращенням еластичності шкіри та боротьбою з целюлітом. Поживні інгредієнти допомагають доглядати за шкірою, відновлюючи її м'якість та пружність.

Лімфодренажний скраб з гомажною текстурою, рожевого кольору та з ванільним ароматом. Скраб зручний у використанні, має приємну текстуру, а після використання немає відчуття жирної плівки на шкірі завдяки гліцерину в основі формули.

Олія дерева ши — Забезпечує інтенсивне живлення шкіри, робить її більш м'якою та гладенькою, сприяє збереженню вологи на поверхні шкіри та відновленню еластичності.

Олія авокадо — Багата жирними кислотами та вітамінами, живить та зволожує шкіру, допомагає утримати вологу, сприяє зменшенню сухості та зняття проявів подразнення.

Ваніліл Бутиловий Етер — Активний зігріваючий компонент, який збільшує кровообіг, що допомагає поліпшити відновлювальні процеси в шкірі, стимулює регенерацію та зменшує відчуття стягнутості, надаючи теплий і розслабляючий ефект.

Скраб має легкий та солодкий аромат з нотами ванілі та мигдалю.

Рекомендації з використання:

  1. Нанесіть необхідну кількість скрабу на вологу шкіру.
  2. Масажними рухами розподіліть засіб по тілу, приділяючи особливу увагу проблемним зонам.
  3. Залиште на кілька хвилин для досягнення зігріваючого ефекту.
  4. Змити теплою водою.

🟢 Рекомендується використовувати 2-3 рази на тиждень для максимального результату.

🔴 Не рекомендується використовувати при варикозному розширенні вен, куперозі, серцево-судинних захворюваннях, при вагітності, при наявних пошкодженнях та запальних процесах на шкірі

1. Використовувати на все тіло, чи тільки на «проблемні» зони?

- Зігріваючий скраб для тіла краще наносити тільки на проблемні зони, де необхідно запустити процеси відновлення шкіри. Для всіх інших зон рекомендуємо скористатись лімфодренажним скрабом без ефекту зігрівання.

2. Чи допомагає з розтяжками?

- Скраб гарно працює для запуску процесів відновлення шкіри. Для кращого ефекту рекомендую використовувати разом з іншими засобами лінійки Hot Hot Baby.

3. Чи може зробити "гусячу шкіру" менш помітною?

- Скраб допоможе зменшити її прояви та запустити процеси відновлення шкіри.

4. Скраб густий? Скрабуючі часточки не сильно великі?

- Скраб має достатньо густу та щільну текстуру, гарно береться та наноситься на шкіру. Часточки скрабу підібрані таким чином, щоб мʼяко очищати шкіру не травмуючи її.

5. Як правильно поєднувати з сироваткою?

- Рекомендуємо чергувати використання зігріваючого скрабу з зігріваючою сироваткою (один день — зігріваючий скраб, другий день — зігріваюча сироватка)

6. Потрібно щось наносити на шкіру після користування?

- Для заспокоєння шкіри після використання скрабу радимо скористатись баттером з ліфтинг ефектом. Це допоможе заспокоїти шкіру та підсилить ефект її відновлення.

Лімфодренажний скраб для тіла із зігріваючим ефектом Hot Hot Baby — це ваш надійний помічник у досягненні гладкої, пружної та здорової шкіри. Його інтенсивна формула з поживними інгредієнтами не тільки ефективно відлущує відмерлі клітини, а й бореться з набряками та целюлітом, покращуючи еластичність шкіри.