SomovaFM

Blusher від Bless Beauty

Blusher від Bless Beauty
Blusher від Bless Beauty

Вже кожна красуня знайома із брендом Bless Beauty - якісною бюджетною польською косметикою.

Останнім часом я почала на постійній основі використовувати рум'яна, без загального макіяжу, тому експериментую із текстурами та відтінками.

Blusher від Bless Beauty

Рум'яна від Bless Beauty представлені в футлярі круглої форми, із прозорою кришечкою та мінімалістичним написом. Кришечка легко відкривається,тримає поставлену форму та гарно тримається в закритому стані.

Розмір в тіней взагалі невеликий, їх буде зручно носити із собою в сумочці та вони не займуть багато місця в косметичці.

Самі тіні прісовані, дуже легко беруться на пальчик і при використанні взагалі не розпиляються та не осипаються. При цьому мають шовковисту невагому текстуру.

Пігментація чудова, вистачає пару легких нанесень, аби отримати бажаний результат. Наносяться легко та рівномірно без плям.

Тушуються так само без зусиль, як пальчиком, так і пензликом.

В мене відтінок 01. Я довго вагалась, який все ж таки обрати, головним побоюванням для мене було, аби вони відверто не рижили.

01 відтінок доволі приємний, ніжно рожевий з персиком підтоном. Колір стиглого, нагрітого на сонечку, персика. Саме так він і виглядає на моєму обличчі - стиглий натуральний рум'янець, з першого погляду навіть не скажеш, що це саме нанесені рум1яна.

Лягає на шкіру ідеально, не впадає в пори, не сповзає та не розтирається впродовж дня від поту.