Vikulyk

Ранок починається з Lipss Lipper Coffee

Я обожнюю всякі кавові штучки, тож блиски від Lipss мене приємно вразили, і доречі не тільки відтінками, а й реалістичними ароматами. В мене є два відтінки, та сьогодні розповім про Coffee. Людоньки, він так гарно пахне кавою-це просто ням.

Наш кавовий: красивий темно-коричневий на перший погляд відтінок, який лягає напівпрозорим, дуже гарним глянцевим фінішем. Заголом від нього можна добитись непоганої середньої пігментації, а можна залишити у вигляді легенького, майже прозорого бліку.

Про глянець я не перебільшила, він просто ,як скло, обожнюю саме такі блиски.

Тут не має шиммерних частинок, але було б дуже цікаво доречі, може бренд колись випустить нову лінійку... я би мчала пробувати.)))

Наноситься продукт за допомогою скошеного аплікатора і видається при легкому натиску на тюбик.

• Консистенція тут середньої густини , за рахунок цього блиск рівномірно лягає, не затікаючи в складки чи за контур. Правда при змиканні губ в мене можуть робитись полосочки, які швидко потім згладжуються.
  • Він дуже комфортно відчувається на губах і гарно їх зволожує, без липкості.
  • Він не дає ніякого присмаку в роті, що мене тішить.
  • Сходить з губ не тінтуючи їх, тримається десь біля години часу, як і більшість блисків.

В склад входить комплекс із міметичним пептидом. Чули колись про такий? Я ні, але знайшовши інформацію приємно здивувалась-це передовий інгредієнт, який сприяє природному оновленню шкіри, яке уповільнюється із віком. У разі будь-якої травми на шкірі він також прискорює загоєння та зменшує запалення.

Насправді цей складник виявився досить крутою штукою, який навіть використовують в косметології. Не даром ці блиски так гарно зволожують і заживляють губи, є для цього підґрунтя так би мовити.

Я так розумію Coffee є бестселером в королівстві ліпстерів і не просто так. Взагалі блиски гарної якості, можна обрати і інші відтінки, які до душі, але робити це не затягуючи, бо розлітаються вони, як гарячі пиріжки.