Sabrina 🩷

Sweet kiss from make up

Sweet kiss from make up

Маю в своєму арсеналі декілька помад від Rimmel BY KATE MOSS, враження найкращі, а от з блисками-олійками маю справу вперше.

Я щаслива бути однією з тих красунь які отримали ці круті засоби собі в косметичку 🥰

1. Блиск-олійка для губ Rimmel Oh My Gloss! Lip Oil у відтінку 001 Pink Flush

2. Олія для губ Bourjois Healthy Mix S.O.S Lip Oil у відтінку 1 Douceur DE Rose

3. Помада для губ Bourjois Rouge Velvet Ink Liquid Lipstick у відтінку 03 Rose Me Tender

Літо для мене саме та пора коли хочеться експериментувати з кольорами, тож не відмовляю собі в задоволенні фарбувати волосся в різні відтінки, експериментувати з тінями, кольором нігтів, також не оминула стороною і губи, але вдома хочеться простого зволоження та мінімум кольору, тому олійки для мене виявились кращим варіантом.

Sweet kiss from make up

Почну з цієї красуні яка має дуже стильний дизайн, у флакончику олійка має яскравий рожевий відтінок хоча коли наноситься на губи колір стає менш помітним, та дає лише ледь помітну рожевинку, але так як маю трішки рожеві губи від природи то колір виходить більш насиченішим.

Консистенція: досить густа, на губах відчувається трохи обтяжливо як на мене, але якщо брати зовсім трошки засобу то досить комфортно (не тече), аплікатор звичайної форми та розмірів як у більшості блисків для губ, після того як аплікатор виймаєш з баночки, олійка не розтікається, та тримає форму.

Аромат: має легкий полунично-квітковий аромат, не нав'язливий, відчувається лише кілька хвилин після нанесення.

Зволоження: Після нанесення через кілька хвилин відчувається як губи стають трішки мякшими (зволожують досить непогано), в мене на губах тримається десь 2-3 годин потім потрібно знову наносити по необхідності.

Об'єм: 4.5ml.
Інгредієнти які заявлені у складі: вітамін е, кокос, маракуя, насіння малини.

Країна-виробник товару: Великобританія.

Ось ця олійка від Bourjois стала моїм фаворитом і тепер посідає перше місце в моєму топі по догляду за губами. Тому це моя щира рекомендація.

Дизайн мінімалістичний, флакончик маленький, приємно тримати в руці, олійка має ніжний персиковий відтінок, але на губах кольору непомітно, але гарно блищить.

Консистенція: трішки рідша ніж попередня олійка, на губах майже не відчутна, легка, гарно лягає навіть якщо взяти на аплікатор більше засобу (не тече). Єдиним мінусом який можу виділити - це завеликий аплікатор, наносити на губи засіб зручно, але після того як виймаєш його з баночки, самого засобу лишається пів баночки. Це трішки засмутило.

Аромат: має легкий квітковий аромат, ніжний не нав'язливий.

Зволоження: дуже добре зволожує, ношу його з собою тепер усюди. Засіб гарно вбирається, тому поновлювати потрібно часто. Якщо не спите обличчям в подушку як я, то можна наносити і на ніч 😅. В мене дурна звичка здирати шкірочку з губ, тому для мене важливо аби засіб мав загоювальні властивість, ця олійка саме з таких. Помітила що після нанесення пощіпує губи, але не знаю чи це від того до є тріщинки на губах, чи олійка має такий освіжаючий ефект. Без SPF.

Об'єм: 4.5ml

Заявлені активні компоненти: колаген, antioxidanter , олія авокадо, олія виноградних кісточок.

Країна-виробник товару: Італія.

Флакончик має досить приємний дизайн, у флакончику помада здається більш персикового кольору, але насправді після нанесення на губи вона більш рожевого відтінку, даний колір не всім підійде, досить світлий, на мою думку мені не дуже пасує. Цікаво почитати публікації інших дівчат, можливо комусь з кольором саме цієї помадки пощастило більше а ніж мені.

Консистенція: Рідка, приємна в нанесенні, має матовий ефект, швидко застигає, якщо губи занадто сухі то лягає не дуже рівномірно. Якщо нанести дуже багато по залишиться липкий ефект. Аплікатор може здатися комусь не зручним, бо трохи замаленький, але мені довподоби, бо ним зручно промальовування зони у кутиків рота. На мій погляд краще виглядає якщо зверху нанести блиск (третє фото в каруселі)

Аромат: ніжний, пудровий, трішки солодкуватий.

Об'єм: 3,5 ml.

Країна-виробник товару: Велика Британія

Мирного всім неба 🙏🏼