krislemly

Bless | Олія для губ

Bless | Олія для губ

Привіт!) Я дуже люблю всілякі олії, бальзами та блиски для губ. Мої сухі губи завжди їм раді, тому моя косметичка поповнилась новинкою, про неї і розповім більш детально.

Флакон мініатюрний, зроблений із прозорого пластику.

Незважаючи на те, що шийка здається дуже широкою, сам дозатор ідеального розміру і затримує всі надлишки, завдяки чому внутрішня частина кришки та гвинтовий механізм завжди абсолютно чисті.

Bless | Олія для губ

Аплікатор досить маленький, але цілком зручний. Він являє собою м'який спонжик з безліччю ворсинок, сам він у формі лапки, що дозволяє наносити продукт більш комфортно і чітко.

Аромат приємний, солодкуватий, не хімозний.

Олія дуже густа, завдяки чому добре фіксується на губах, і не стікає ні з аплікатора, ні тим більше з губ, навіть якщо нанести кілька шарів.

Відтінок 04 насправді виглядає не таким насиченим рожевим, яким виглядає у флаконі, даний колір при нанесенні практично прозорий, але має ледь помітну рожевину.

Відразу після нанесення відчувається як губи пом'якшуються, візуально вони стають більш пухкими, красивими, блиск олії нежирний, а глянсовий, дуже красиво виглядає на губах.

Стійкість у неї хороша. Якщо не облизувати губи та не їсти - вона спокійно протримається години дві, а для подібних засобів це досить хороша стійкість.

Я залишилась задоволеною цією олійкою, адже це гарний засіб за доступною ціною.