YuliHrytskoff

Дитяча крем-пінка для купання Silcare Sweet Candy

Дитяча крем-пінка для купання Silcare Sweet Candy

Є такі засоби, які, начебто, і не дуже й необхідні, але побачивши які, закрадається незаперечне "хочу"! 😀 Так у мене було і з Дитячою крем-пінкою для купання Silcare Sweet Candy ... Втім, від покупки та використання засобу я залишилася більш ніж задоволена, а у своєму дописі поділюся враженнями про засіб і з вами.

Дуже миле та яскраве! Пінка розфасована у продовгуватий непрозорий пластиковий флакон білого кольору.

Флакон має дозатор, він виконує функцію піноутворювача. Дозатор працює добре, не заїдає.

У дитячих засобах доглядової косметики найважливішим є склад! У піні для купання він дуже непоганий! Так, не повністю натуральний, але в ньому немає агресивних ПАР, сульфатів і парабенів, зате є пантенол і гліцерин. Як на мене, то для дітей старше трьох років такий склад миючого засобу для тіла цілком прийнятний!

Консистенція. У флаконі це в'язка, злегка пінящася рідина, але при виході з дозатора вона набуває форми піни. Піна утворюється повітряна, дуже ніжніша, просто як хмарка! Вона не дуже щільна, але форму тримає добре, в рідину назад не перетворюється.

Змивається пінка досить швидко, мильної плівки на шкірі не залишає.

Колір. У самому флаконі рідина має яскраво-рожевий колір, але після проходження через піноутворювач піна набуває ніжно-рожевого відтінку

Запах. Пінка має дуже приємний аромат! Фруктових льодяників! Надзвичайно смачна віддушка! Але запах легкий та ненав'язливий. На шкірі практично не відчувається, може лише кілька перших хвилин після миття.

Даною пінкою я мию дитині тіло під час купання або прийняття душу та ручки - якщо їх необхідно очистити, коли ми перебуваємо вдома. Після прогулянки на вулиці ми миємо руки більш агресивним милом, щоб вже напевне очистити шкіру рук від усіх бактерій. Також використовуємо цю пінку для дитячої інтимної гігієни.

Пінка дуже м'яко очищає шкіру, зовсім не пересушуючи її і не подразнюючи. Це відмінний варіант для зими або якщо просто хочеться освіжитися. Але коли потрібно відмити досить сильні забруднення (наприклад, після гри в піску), то краще варто скористатися звичайним дитячим милом або гелем для купання. Для любителів очищати шкіру "до скрипу" пінка однозначно видасться надто м'якою, але мені якраз і подобається її делікатність!

Алергії, подразнення, або висипання пінка у дитини жодного разу не викликала.

Підбиваючи підсумки, скажу, що Дитяча крем-пінка для купання Silcare Sweet Candy мені дуже сподобалася! Недорога вартість, непоганий склад, дуже приємний аромат, ніжне очищення та делікатна дія на шкіру – це однозначно її сильні сторони! Та й яскравий колір, "смачний" аромат, легкість, миле оформлення не залишать байдужим жодної дитини! Мінусів у цьому засобі я для себе не виявила, тому до покупки рекомендую однозначно!