Гіалуронова сироватка з алое вера й трегалозою
Yuka Hyaluronic Seryum
+ 1 фаворит на літо, а саме на спеку! Гіалуронова сироватка з алое вера й трегалозою від бренда Yuka. Нещодавно я ділилася враженнями стосовно - Нічного пілінгу з молочною кислотою 10 % та пребіотиками Yuka Night Peeling - допис за посиланням https://club.makeup.com.ua/post/44330/
💦Особливості Yuka Hyaluronic Seryum та склад від виробника: - без спирту, силіконів, парабенів і ароматизаторів; - містить низькомолекулярну гіалуронову кислоту, яка відповідає за ефективне проникнення й утримання вологи, антиоксидантний захист клітин, а також активізацію вироблення колагену; - полісахарид трегалоза має пом'якшувальну, заспокійливу, антистресову і гідратаційну властивості; - гель алое вера прискорює процеси регенерації клітин, нейтралізує запальні процеси, розгладжує зморшки і підвищує еластичність шкіри; - запобігає передчасному старінню клітин.
Продукти для догляду українського бренда Yuka виготовляються за авторськими рецептами з найкращих компонентів, які мають біо- та органік-сертифікацію.
💦Склад:
Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Trehalose, Glycerin (Рослинний), Betaine, Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Hyaluronate, Arginine, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid.
З головного:
Aloe Barbadensis Leaf Juice - Сік листя Алое Барбаденсис: Натуральний зволожувач і заспокійливий засіб для шкіри.
Trehalose - Треалоза: Цукор, який використовується для зволоження і захисту шкіри від дегідратації.
Glycerin (Рослинний) - Гліцерин (Рослинний): Натуральний зволожувач, що притягує вологу до шкіри, роблячи її м’якою та зволоженою.
Betaine - Бетаїн: Натуральний зволожувач, який також допомагає зменшити подразнення шкіри.
Sodium Hyaluronate - Гіалуронат натрію: Сіль гіалуронової кислоти, яка інтенсивно зволожує шкіру і допомагає зберігати її пружність.
Arginine - Аргінін: Амінокислота, яка допомагає зволожувати і загоювати шкіру.
💦Сироватка представлена в зручному форматі (для мене це формат класичних сироваток), пляшечка з міцного скла, прозоро матовий флакон . Дуже вдала скляна піпетка разом з кришечкою, яка міцно закручивається. Піпетка гарно працює, та добре дозує засіб. Об'єм 30 мл. На звороті є вся необхідна інформація для споживача.
💦Текстура та аромат:
Текстура - "густа" водичка, прозорого кольору. Приємна до шкіри, вбирається протягом 10 хвилин в нуль (обожнюю такі текстури на літо!).
Аромат - повністю відсутній, на літо це для мене дуже круто, маючи чутливу, проблемну та роздратовану шкіру!
💦Як повела себе сироватка на моїй шкіри:
Дуже глибоке зволоження та живлення, коли знаходжуся вдома, я її ніколи не закриваю кремом, бо результату мені вистачає
Миттєво заспокоює шкіру, дає як охолоджуючий ефект
Шкіра м'яка та гладенька на дотик
Присутній ефект лифтингу
Ця сироватка разом з пілігом, дали дієвий результат, а саме покращення рельєфу та пружності шкіри
Не конфліктує і іншими засобами та декоративною косметикою.
💦Тож, якщо ти шукаєш базову, зволожуючу сироватку, з легкою текстурою, дуже раджу звернути увагу на цю!
Коментарі (0)