Kizza

Lancome L'absolue Rouge Drama ink

Lancome L'absolue Rouge Drama ink

Сьогодні мова піде про мою бажалку, з якою протягом довгого часу в мене була любов-ненависть, але я таки схилилась в сторону любові❤️

Давайте розберемося що, як і до чого🤗

Театр починається з буфету, а огляд люксових продуктів з упаковок.

Тут все дуже гарно. Матовий пластик, чорна матова кришка з золотою емблемою на торці. З іншого боку золота "монетка" з інформацією про відтінок, серію помади та застереження примати подалі від вогню та тепла.

А тут Lancome, іди сюд,а поцілую тебе в носик. Для такого типу продукту обмежувач працює просто неймовірно. Я, як згадаю помади L'Oreal і Maybelline в такому форматі - то аж погано стає. А ви подивіться на цей крутезний аплікатор - мохнатка лише в стратегічних місцях, аплікатор дуже пружний і дозволяє виводити навіть чіткі лінії. А ще окрема вподобайка за тиснення бренду на аплікаторі🥰 Це прям дуже мило)

Відтінок 525 спочатку виглядає як типовий теплочервоний відтінок. Але насправді в нього є крихта синюшності в розтушовці, і він хамелеонить в залежності від навколишнього освітлення.

Аромат тут злегка спиртяжної пудри.

Смак - тут ми і дістались до крапельки дьогтю. Поки помада не підсохне - смак гіркий. Не критично, але не те, що очікуєш від люксу. З плюсів як тільки "відлітають" силікони і спирт - то смак стає нейтральним.

Носиться неймовірно комфортно. Ти забуваєш що на губах щось є. Лежиь тоненько, не липне. Покриття можна нашарувати для яскравого кольору, або поставити крапельку і підтушувати пальцем для створення "зацілованих" губ.

Почнемо з того, що помада не стійка до поцілунків. Вона лишатиме свлї сліди на чашках, жуйках, столових приборах взагалі на всьому до чого ви доторкнутись губами. Деякі користувачі даної помади радять промокнути серветкою верхній шар і тоді вона мастиметься менше. Так, це має право на життя, але я забувають так робити. Плюс мені подобається те глянцеве покриття яке лишається до промакування.

Сходить на диво вона пристойно. Якщо не "зумити" в портретному режимі губи - то виглядає ок і навіть дуже.

Що було за 5 годин між першою і другою світлинами:

Я була на вулиці протягом 2 годин, поїла бутерброд, макарони з котлетою, два рази випила чай/каву. Пила нескінченну кількість води і жахливо пітніла. Адже світла німа, а значить вентилятора теж німа + сонячна сторона будинку. Ну короче не та погода, щоб з червоною помадою ходити.😂

Помада хороша, має певні нюанси, але не такі критичні, щоб бігти в офіс Lancome і кидати їм її у вікно. Мені було трохи дивно, що вона гірка. Але якщо хвилинку-другу не облизувати губи після нанесення - то ок, жити можна.

До довідки - була ще одна гірка помада від Maybelline (та що під гарним кольором помади мала непристойно яскравий тінт) то там гіркота тримається наааабагато довше.

Кольори складні, є з шимером, є без - звісно краще десь подивитись вживу, або глянути свотчі за різного освітлення перед покупкою.

По ціні - звісно за той час що я користуюсь даною помадкою - вартість піднялась відсотків на 35🥺

Чи раджу я вам цю помадку - так.

Плюсів в неї набагато більше ніж мінусів.

А якщо знайдете свій колір - то будете з нею не-розлий-вода, бо вона дуже приємна, гарна і рука до неї тягнеться.

Що ж до мене - я люблю матову колекцію intimatte і моя душа живе там😂 Тому з цієї серії залюбки продовжу користуватись цією, але нові купляти не буду😉

Дякую за увагу ❤️

До зустрічі в нових дописах та луксах 😘