𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Щітка для сухого масажу дерев'яна з щетиною й фіксатором

Щітка для сухого масажу дерев'яна з щетиною й фіксатором

Драйбрашинг я практикую давно. Сухий масаж - це дієвий спосіб підримання шкіри тіла в тонусі і гарному стані. Звісно, що кращий результат більш виражений в комплексному підході.

Щітка для сухого масажу дерев'яна з щетиною й фіксатором
Щітка для сухого масажу дерев'яна з щетиною й фіксатором

Масаж сухою щіткою допомагає боротися з проявами апельсинової корки, вирівнюючи рельєф шкіри і роблячи такі недосконалості менш помітними. Завдяки такому масажу посилюється мікроциркуляція крові і відток лімфи, що прискорює у тканинах обмінні процеси, які позитивно впливають на стан епідермісу.

Сухий масаж - прекрасний метод ексфоліації шкіри, що забезпечує відлущення ороговілих клітин і швидке оновлення.
Це чудова профілактика проти вростання волосків. У цього способу безліч гарних властивостей і переваг. Головне - регулярність, щоб досягти бажаного ефекту.

У мене були різні щітки за формою і конструкцією: з ручкою і без, двостороння і з додатковими поміж щетини шипами. При цьому зручні були усі.

Щітка від Lunnitsa тепер моя нова помічниця в догляді за шкірою. Упакована вона в гарненький мішечок на затяжці. Такі дрібниці дуже приємні.

Зроблена якісно, без дефектів.
Виріб дерев'яний з натуральною щетиною, оснащений текстильним фіксатором.
Розмір компактний: 12×6

Щітка продовгувато-овальної форми, ергономічна, її зручно тримати у руці.
За допомогою фіксатора вона надійно кріпиться у долоні.
Запаху виріб не мав.

Щетина набита досить щільно, у послідовні ряди, не сиплеться.
Ступінь жорсткості середня, як раз така, як я люблю. Якщо не докладати зусиль, то щітка не груба, хоча новачкам може здатися навпаки, але це лише спочатку. Потім, при регулярному використанні звикаєш до неї, та і до будь якої подібної щітки, отже треба трохи часу, щоб адаптуватися ( буквально декілька застосувань).

Для мене щітка зручна і практична. Під час маніпуляції вона гарно зафіксована у руці. Шкіру не дряпає/не травмує.
Сухий масаж стараюсь робити 2-3 рази на тиждень. Обов'язково процедуру виконую перед ванною, без використання додаткових засобів. Тільки суха щітка і суха шкіра (без кремів, олійок і т.д). Техніка проста, але треба дотримуватись певних інструкцій. Массаж проводится знизу догори. Для початку можна обмежитися 2-5 хв, а згодом збільшити час до 10-15 хв.

Щітка прекрасно справляється зі свою функцією, забезпечуючи якісний масаж. Вона ефективно відлущує мертві клітини і очищує пори. Після шкіра може трохи порозовіти, але це норма, згодом все швидко проходить. Шкіра після драйбрашингу протонізована, стає дуже гладенькою, еластичною і більш пружною. У завершенні бажано прийняти ванну і нанести крем.

Я задоволена цією щіткою, з нею класно робити масаж і покращувати загальний стан шкіри тіла. Головне - не лінуватися.