MAXIMOVA🌷

Вітаміни для волосся "Сила лотоса"

Вітаміни для волосся "Сила лотоса"

Я завжди використовую після миття волосся незмивні засоби, флюїди, олійки, і ці капсулки від Ellips, завдяки своєму пакуванню та дії, стали вже постійними в моєму догляді за волоссям. Особливо зараз влітку дуже зручно брати їх з собою, їду на вихідні за місто - вкинула одну капсулку в косметичку і знаю, що не протече і місця зовсім не займає!

Вітаміни для волосся "Сила лотоса"

Я вже розказувала про золоті капсули "Бездоганний шовк", а сьогодні поділюсь враженнями від голубих - «Сила лотоса».

Використовувати їх дуже легко, відрізаю або відкручую носик і виливаю всю олійку на руку, розтираю в долонях і наношу на вологе волосся (цей процес показую у відео). У мене воно довге, тому однієї капсули якраз достатньо, для коротшої довжини можна розділяти на два-три рази😊

Аромат дуже приємний, солодкий🧡

Після використання ефект видно одразу, я особливо помічаю його на кінчиках, не стригла їх більше року, тому іноді вони можуть виглядати сухими, але не з цією олійкою! Волосся живе і блискуче по всій довжині аж до кінчиків. За відчуттями м’яке і добре розчісується. Можете побачити у відео, що волосся не має масного ефекту, воно не обтяжене, чисте, зволожене, гарно розсипається і приємно пахне😍 А як красиво сяє на сонечку! Реально з цією олійкою блиск яскравіший.

У мене в запасах не одна планшетка, наступна на черзі "Терапія для волосся" з олією жожоба, це красиві рожеві капсулки💖