☕️ Karina ☕️

BIOIL СИРОВАТКА ДЛЯ ТІЛА В АМПУЛАХ

BIOIL СИРОВАТКА ДЛЯ ТІЛА В АМПУЛАХ

Найперше, що мені сподобалось - це бренд натуральної косметики (100% рослинне походження). Таке я особливо полюбляю.

Раніше подібними засобами я не користувалася. Тому це мій перший досвід. А влітку тіло ще й потребує особливої уваги.

Сироватка містить комплекс кислот, який активно усуває целюліт і підвищує тонуси шкіри. Вона буде ідеальним відновлюючим засобом у період схуднення та повернення пружності шкіри.

🌱Властивості:
1. Зволоження та живлення шкіри: допомагає зволожувати та живити суху шкіру, відновлюючи її еластичність та роблячи більш гладкою.
2. Стимуляція регенерації клітин: сприяє прискоренню процесу регенерації клітин, допомагаючи шкірі відновлюватись після втрати ваги та покращуючи її текстуру.
3. Стимуляція виробництва колагену: сироватка підтримують виробництво колагену, що сприяє підвищенню пружності шкіри та зменшенню видимості розтяжок.
4. Протизапальна дія: має протизапальні властивості, що може допомогти знизити запалення та подразнення шкіри.

5. Поліпшення тонусу шкіри: сироватка може допомогти відновити тонус шкіри, роблячи її більш пружною та доглянутою.
6. Підвищення загального стану шкіри: підтримує здоров'я шкіри, допомагаючи відновити її гладкість, м'якість та сяйво після схуднення.

BIOIL СИРОВАТКА ДЛЯ ТІЛА В АМПУЛАХ

🌱Пакування - пластикова ампула знаходиться у картонному пакуванні. На зворотньому боці картонного пакування міститься вся важлива та необхідна інформація про засіб. Верхня частина ампули відрізається, щоб отримати продукт.

🌱Об'єм - 2 мл.

🌱Розхід - мені вистачило на 3-4 використання.

🌱Спосіб використання - акуратно відкрити ампулу і нанести 5-6 крапель на шкіру, роблячи енергійні кругові рухи до повного поглинання. Використовувати у домашньому догляді та для масажу проблемних зон.

🌱Виробник - Україна.

🌱Аромат - іланг іланг. Мені дуже сподобався. Приємний.

🌱Текстура - у форматі олійки. Тілом вбирається повністю десь за 20 хв. Не залишає неприємних відчуттів.

🌱Склад - Oleic Acid, Octadecadienoic Acid, Linolenic Acid, Palmitic Acid, Arachic Acid, Stearic Acid, Gondoic Acid, Myristic Acid, Ylang-ylang Essential Oil.

🌱Які враження?

Я нею залишилася задоволена. Тішать натуральні компоненти в складі в першу чергу. У використанні зручна. Шкіра стає більш пружною, доглянутою, гладкою та зволоженою. Дещо зменшились почервоніння, які були присутні на тілі.

Обов'язково повторю її ще. Рекомендую спробувати.

🌱10/10