alena.rosee

Свіжість та Комфорт | PIEL cosmetics

Свіжість та Комфорт | PIEL cosmetics

Сьогодні я розповім про новинку від українського бренду Piel: Гель для інтимної гігієни для всіх типів шкіри.

Інтимки вже давно стали обов’язковими засобами для догляду за чутливими ділянками шкіри, тому важливо обирати продукти якісними складниками та сучасними формулами.

То чим сподобався цей засіб?

🌿Пакування: це пластиковий Флакон зі зручним дозатором, має досить великий об’єм 250 мл

🌿Консистенція: прозорий гель середньої в’язкості

🌿Запах: гель має легкий свіжий аромат з цитрусовими нотками

🌿Активні компоненти:

засіб містить багато безпечних активних компонентів які забезпечують очищення, догляд, та антибактеріальний ефект, гель підходить для щоденного використання.

💦 Гіалуронова кислота для зволоження та підтримання рівня природної вологи .

💦Молочна кислота для природнього ph балансу та як антигрибковий компонент

💦Інноваційний компонент Biotylis (цікава штучка , дуже корисний інгредієнт на основі молочнокислих бактерій) - Пробіотик для балансу мікробіома

💦Цитрат срібла має антибактеріальні та протизапальні властивості, це природні антисептик який можна використовувати для найніжніших ділянок шкіри.

🌿Ефект: гель дуже приємний у використанні.

Він в міру піниться, пінка у нього дуже м’яка і змивається легко теплою водою, не залишаючи Ні відчуття стягнутості, ні відчуття сухості.

Гель залишає після себе гарне відчуття свіжості, він має нейтральний аромат який точно сподобається навіть най вибагливішим людям, засіб відновлює кислотно- лужний баланс та попереджає появу подразнень.

Я користуюсь ним із задоволенням , тому що знайти дійсно комфортний та безпечний по компонентами гель для інтимної гігієни не так то просто, а цей засіб відповідає всім забаганкам та має гарний склад та корисні інгредієнти .

💕