krislemly

Mades Cosmetics | Бальзам для губ

Mades Cosmetics | Бальзам для губ

Всім привіт!)

Я як власниця сухих губ не можу обійтися без бальзаму для губ. Використовую їх щодня, дуже люблю пробувати новинки. Нещодавно в подарунок до замовлення отримала ароматну баночку, яка вже стала моїм абсолютним фаворитом на літо.

Виглядає упаковка бальзаму справді цікаво, дуже стильна баночка з кришечкою на різьбленні. Зверху та по всьому периметру надписи білого кольору які дуже класно поєднується із блакитним пластиком банки. Отже назва Caribbean Resort Coconut доповнюється ще й кольоровою гамою.

Mades Cosmetics | Бальзам для губ

Обʼєм 15ml. Бальзаму багато і навіть за регулярного використання він витрачається дуже економно.

У його складі містяться натуральні компоненти, за допомогою яких бальзам надає одночасно і зволожувальну, і живильну дію, а саме бджолиний віск, вітамін е, касторова олія, ланолін.

Аромат у бальзаму дуже ніжний, трохи солодкуватий натуральний кокосик. Його можна назвати максимально нейтральним. На губах майже не відчувається.

Загалом я очікувала, що всередині буде щось стандартного біло-молочно кольору і ніяк не очікувала побачити бальзам блакитного кольору в тон баночці. Виглядає цікаво та красиво.

Консистенція однорідна, напівпрозора, гелева.

Наноситься і розподіляється легко, не тече, приємно огортає губи, не відчувається на губах, не жирний.

Відразу після ненесення губи розгладжуються, зникає стягнутість.

Зволоження, захист, лікування тріщин – зі всіма задачами справляється на відмінно. Буквально за годину він реанімує сухі та потріскані губи. Таке експрес-відновлення відмінно підходить для нанесення матових помад.

Бальзам зовсім не скочується і не конфліктує з олівцями та помадами. Жодних білих смужок на губах за весь час користування я жодного разу не побачила. Це дуже важливий плюс для мене.

Я однозначно рекомендую спробувати цей бальзам, особливо якщо ви любите засоби для губ з смачним ароматом.