Hanna Domashenko

Розкіш, як вона є | La Sultanе De Saba

В мене немає і краплинки совісті! Ця ароматна коробочка вже лежить пів року і все чекає на свій coming out! А розкіш ця потрапила до мене в руки завдяки цій шикарній красуні Ksyposhka

Ксю, ти привчила до розкоші і тепер всі гроші будуть злиті на купу краси😅, бо я дійсно закохана в кожен аромат!🤩 (а ще нарешті вперше вивела свої коштиз клубу)

Розкі�ш, як вона є | La Sultanе De Saba

La Sultanе De Saba - це про традиції Сходу, але походженням з Франції! То ви уявляєте це комбо?.. Ця СПА-косметика - справжня розкіш для душі та тіла, що призводить до візуальної, естетичної та рецепторної насолоди в кожній своїй баночці! Навіть закритими ці мініатюрки випромінюють тягучі аромати Сходу!

Лосьони густенькі, насичені ароматом, добре насичують шкіру вологою без надлишкової липкості і лишають по собі неймовірний шлейф, ніби парфуми.

Тут можна знайти як класичні східні аромати, так і любителі ніжних, спокійних запахів знайдуть для себе фаворитів.

Аромат про ніжну троянду та сильний мускус. Ні, це не історія про Монталь. Троянда тут ніжна, ледь помітна, натомість мускус тут шлейфовий та тягучий! Він для мене плавно трансформується у щось ванільно-солодке. Дороге звучання такої популярної у парфумерії комбінації.

Malaysia - більш ніжний аромат, не такий насичений, але, як на мене, має все рівно гарний шлейф. Жасмин тут добре домінує на базі білого мускусу, що додає йому яскравості та солодкого фльору. Все це на фоні тропічних квітів - ідеальний букет, аби зачаровувати своєю жіночою красою.

Цей аромат один з топових у бренда. Він неймовірно насичений, шлейфовий, прекрасно замінить навіть красичний парфум. Ось це дійсно східна історія! Це всі найароматніші спеції Сходу на базі ванілі та пачулі! Це пахне розкішно та яскраво. Це пахне так звабливо! Аромат тягучий та просто оповине вас з ніг до голови! Він просто вкрав моє серденько!

О, так, це топ номер два від бренду! Хто ще не чув про аромат з чарівною квіткою франжипані, той точно не слідкує за трендами :) Арома франжипані сам по собі дуже гарний, але і не звичний. Він квітковий, дуже тендітний, але все ще зі східними, солодкими, шлейфовими нотками. Він так само добре та насичено тримається на шкірі. Ніжний лотос десь відтіняється в загальній картині, але акцент тут без перебільшення на франжипані. Моя щира любов, а не аромат!

Цей аромат вже не такий типовий, як для східних ароматів і не такий вже й шлейфовий. Він ніжний, квітковий. Алое вера тут пахне дорогим, приємним кремчиком. Він не пряний на відміну від своїх "братів", а навпаки - такий приємний, квітковий та злегка солодкий з кислинкою.

Це аромат апельсинових квітів та якоїсь "солодкуватої" травички в тропіках. Він такий легкий, дуже дзвінкий та позитивний. В процесі розкривається в якийсь спокійний, ніжний шлейф, прибитий десь близько біля шкіри.

Це аромат для любителів ніжної, косметичної троянди. Вона тут тендітна та , так би мовити, кремова. Пахне цей лосьйон дорогим, шикарним доглядом! З ним точно можна себе відчувати розкішною жінкою!

Це аромат для тих, хто любить свіжі, цитрусові аромати з кислинкою! Він якраз саме такий. Гарно буде пасувати в тандемі з ароматом Green Tea від Elizabeth Arden. Він не дуже насичений, тому шлейф тут не шукайте кілометровий, але натомість він сидить близько до шкіри.

Я закохалася в ці 4 аромати - вони, як на мене, ну неймовірні!

💖Musk Incense Rose Fragrance

💖Oriental Ayervedic Ambra Vanilla Patchouli Fragrance

💖Lotus and Frangipani Flowers

💖Rose

Планую найближчим часом придбати перший повнорозмірний продукт цього бренду! Ксю🥰, дякую тобі за можливість почути кожен з них 💋

13 липня, 2024
Hanna Domashenko
13 липня, 2024