Олена В

Giorgio Armani My Way

Giorgio Armani My Way

Тип аромату:квіткові
Початкова нота:Бергамот, Флердоранж
Нота серця:Індійська тубероза, Жасмин
Кінцева нота:Бурбонська ваніль, Білий мускус, Віргінський кедр

My Way вийшов у світ в 2020 году і був створений Carlos Benaim и Bruno Jovanovic.

Як на мене, неймовірний аромат. Солодкий, але не приторний. Квітковий, але не душить у спеку. Компліментарний, енергійний і жіночний в той самий час. Просто аромат кохання!

Коли перший раз вдихнула, мені здалось ,що я потрапила в елегантний бутік, де продаються солодощі: неймовірно ніжні зефірки, маршмеллоу, желейні цукерки. І тільки як трохи вщухають солодощі, з'являються квіти: елегантні, свіжі, білі квіти.

Це не аромат-це якесь блаженство і свято!

Дуже святковий, романтичний, веселий аромат. Зовсім не банальний. Для молодих по паспорту і в душі).

На старті я відчуваю туберозу, вона така тягуча трошки, наче присипана пудрою. І мені чомусь нагадує якісь ягідні ноти: суничку чи полуничку. Та флердоранж. Якраз оцей легкий цитрусовий натяк не дає аромату скотитися в надмірну солодкість і задушливість. І дає енергії .

Ваніль... мабуть саме вона мені нагадує легкий, наче хмаринка, смачний зефір.

В цю спеку на диво цей аромат звучить добре. Зазвичай я таким не користуюсь,коли 30+ за вікном, надаю перевагу свіжачку. Але My Way-не дратує та навіть радує.

Giorgio Armani My Way

Аромат не компотний, дуже грайливий. Я б сказала красивий та вечірній.

Дуже сподобався моєму чоловіку своєю елегантністю.

ВІн не багатогранний, але дуже достойний і зрозумілий.

Стійкість: десь 5 годин. Хоча на собі не відчуваю так довго, наче з ним зливаюсь. Але навкруги всі чують чудово! Ну і на речах, як завжди, довго тримається. Шлейф десь пару годин.

My Way мені приносить радість і це найголовніше. Доповнює мій стиль, гармоніює з моїм настроєм і дарує насолоду. Бо щастя-це якраз і є ці маленькі моменти життя , які приносять блаженство!

P.S. І так, наносячи аромат і навіть пишучи цей допис, весь час хочеться наспівувати рядки пісні " My Way". Мені сподобалась ця пісня саме в виконанні Робі Уільямса))).

Дякую!