olena_glossy

Дієвий точковий засіб від запалень

Дієвий точковий засіб від запалень

Прищі атакують, а настрій псується? Не біда, адже є чарівний точковий засіб - Piel Cosmetics Anti-Blemish Mask, про який розповім. Натискай «Дізнатися більше».

Пакування. Зовнішня картонна подовгаста коробочка білого кольору з синіми акцентами у вигляді смуг. Заклеєна прозорими пломбами.

Всередині міститься туба з аналогічним дизайном, оснащена зручним подовгастим носиком та гвинтовою кришечкою. Обʼєм туби - 25 мл.

Консистенція та аромат. Щільна текстура, схожа на пасту, бежевого кольору. Треба постаратись, щоб вичавити маску з туби. Запах травʼянистий, найбільше відчуваю ноти чайного дерева та розмарину.

Спосіб використання: нанести маску локально на запальні елементи на 10-15 хвилин. Залишки прибрати ватним диском, змоченим тоніком. Нанести засіб основного догляду.

Склад: Glycerin, Kaolin, Zinc Stearate, Titanium Dioxide, Glyceryl Stearate, Sodium Shale Oil Sulfonate, Polysorbate 80, Sulfur, Silica, Salicylic Acid, Sodium Lactate, Farnesol, Bisabolol, Camphor, Argentum Colloidale, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Citrus Reticulata Peel Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Limoneneinci.

Активні інгредієнти:

🔸 Гліцерин - зволожує та утримує вологу в шкірі.

🔸 Каолін (глина) - абсорбує надлишки шкірного сала, підсушує та очищає.

🔸 Біорозчинна сірка - знімає лущення, зупиняє алергічні реакції, прибирає запалення та почервоніння, нормалізує вироблення шкірного сала.

🔸 Саліцилова кислота - бореться з запаленнями.

🔸 Камфора - підсилює кровообіг і стимулює процес виведення токсинів.

🔸 Бісаболол - заспокоює, має протиалергічні властивості, знімає почервоніння та усуває дискомфорт.

🔸 Ефірні олії чайного дерева, лаванди, лимона, розмарину - очищають, тонізують, сприяють звуженню пор.

🔸 Колоїдне срібло - має антибактеріальні властивості.

Враження від використання

🔸 Маску використовувала чітко за інструкцією, наносячи точково на запалення.

🔸 При використанні не відчувається печіння чи дискомфорт, але відчутно, що засіб присутній на шкірі через його щільність.

🔸 Швидкість з якою проходять запалення, звичайно залежить від їх типу. Найболючіші червоні прищі до стану плямки на шкірі, у моєму випадку, трансформуються в середньому за 3 дні (без засобу можу мучитись 1-2 тижні).

🔸 Маска зупиняє запальний процес та сприяє розсмоктуванню запальних елементів: вже після першого використання зменшується почервоніння (якщо прищ болючий, то біль минає).

🔸 Маска не сушить шкіру, вона не лущиться.

Piel Cosmetics Anti-Blemish Mask виявилась черговим ефективним засобом від бренду Piel для моєї шкіри, який дуже допомагає, зокрема, в спеку, коли висипів стало суттєво більше.