Олена В

NIVEA Luminous 630 Anti Spot Eye Cream

NIVEA Luminous 630 Anti Spot Eye Cream
NIVEA Luminous 630 Anti Spot Eye Cream

Я вже брала цей кремчик під очі ще взимку. Покладала на нього великі надії в боротьбі з синцями під очима. На жаль, на мені не спрацював. Я так ним і недокористувалась і благополучно про нього забула.

Тепер отримала його знову і було цікаво спробувати його ще раз вже тільки влітку. Сподівалась що все ж сподобається. І шкода це писати, але знову розчарування.

Розказую в деталях, що подобається і що не сподобалось.

Текстура: досить щільна і поживна. Крем білого кольору.

Взагалі я люблю такі текстури і взимку особливо. Але... цей кремчик у мене залишає білі сліди після всмоктування, якщо трохи більше нанести, ніж треба. Наче зубна паста. Але якщо зовсім трохи нанести, то наче слідів не буде.

Аромат:відсутній і це плюс.

Пакування: тюбік зі зручним носиком-аплікатором. Це мені дуже подобається. Аплікатор зручний в користуванні. Хоча я все одно наношу на пальчик.

Склад

Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Vegetable Oil, Tapioca Starch, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocoglycerides, Octyldodecanol, 1,2-Hexanediol, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Hyaluronate, Caffeine, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides, Caprylyl Glycol, Carrageenan, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, CI 77891.

NIVEA Luminous 630 Anti Spot Eye Cream
NIVEA Luminous 630 Anti Spot Eye Cream

Тепер про якості крему: крем добре зволожує, бо в складі є гліцерин. Трохи бореться з невеликими набряками, бо є кофеїн. Але...не прибирає синці. Взимку я користувалась більше місяця і синці ніяк не пішли. І навіть не зменшились. Я дивилась що в складі може прибрати синці. Висвітлюючий тільки Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, а він аж на 13 місці. Тому і зрозуміло чому не спрацював. Хоча більшість дівчат все ж хвалять його. Можливо мені просто не повезло.

І найголовніше чому мені цей крем не підійшов: влітку він мені дратує очі. Як наношу-очі наче в плівці, з'являється сльозотеча і навіть погіршується різкість зору. Взимку такого ефекту від нього не було. Я навіть пішла до лікаря, думала якісь проблеми з очими. На щастя, з очими все норм, а це лише реакція на крем.

Ось і таке буває.

Отже, плюси:

1. Гарно зволожує

2. Немає запаху

3. Зручний аплікатор.

4. Трохи знімає припухлість.

Мінуси

1. Не прибирає синці

2. Залишає білі сліди

3. Викликав алергію (очі його не сприймають)

4. Ціна висока, як за такі мінуси

5. Склад не найкращий

Тому...із-за комплексу причин я не можу його рекомендувати.

Дякую за увагу!