Yuriivna

Парфум-загадка|13PERFUMES

Парфум-загадка|13PERFUMES

Я встигла на Wonder Bundle,обрала пробники різних ароматів за невисоку ціну.І ось так,я познайомилася з неймовірним 13PERFUMES.Маю в своєму арсеналі інші аромати,але про кожен аромат напишу окремо та згодом.

Color of Boom - став для мене загадкою,яку мені вдалося розгадати через деякий час.Це було побачення всліпу,бо відгуки про аромат йоду у парфуму мене здивували та водночас зацікавили.А що якщо,я також почую йод,або це буде щось інше?Тому,після роздумів я обрала їх.Почекала поки всі три аромати "відпочинуть" з дороги та перейшла до першого знайомства.

Пакування виконане у яскравих та соковитих кольорах,кожен парфум має свою коробочку.Об'єм пробнику дозволяє як слід познайомитися з ароматом та скласти своє враження.

Маю пробник об'ємом - 3 мл,дозатор добре розпилює парфуми,навіть тоді коли вони вже закінчуються у пляшечці.

Перше розпилення парфумів і я відчуваю той самий йод,який просто збиває з ніг. Відчуваю спантеличність,але вирішую що маю дати йому декілька хвилин,щоб він розкрився. Проходить приблизно до 3-5 хвилин і я повністю вражена.Як так?

Аромат змінюється,розкривається іншими фарбами та йод швидко затихає,залишаються деякі вкраплення.Через декілька хвилин намагаюсь знову знайти той самий йод,але я не відчуваю його.Я вже ловлю себе на думці,а може його зовсім не було.Та ні,точно відчувала,його ні з чим не переплутаєш.

Аромат різкого йоду зникає,а залишається настільки приємний шлейф,що хочется знову та знову його слухати.

Аромат жіночий,грайливий та злегка пудровий.

Відчуваю ожину,вона не надто кисла,та не надто солодка,відчувається баланс,з'являються нотки червоного вина,а потім дерева.

Згодом розкривається карамель,а потім миндаль - він тут доречний як ніколи.Загалом цей аромат розкривається та грається з Вашими рецепторами,переливається та показує свої найкращі сторони.

Цей аромат дав мені зрозуміти,що потрібно не робити поспішних висновків,адже за різким йодом,ховалася гучна,соковита та яскрава композиція,але то, як аромат змінюється за такий короткий час для мене просто захват.

Стійкість приблизно відчувається 4-5 годин,відчуваю його яскраво і мені це подобається.Я буду продовжувати й надалі знайомитися з іншими аромати,бо цікавість бере своє,особливо після цього аромату.