Kate_Beauty

Скраб-пілінг для губ "Малинове праліне" Mayur

Скраб-пілінг для губ "Малинове праліне" Mayur

Після довгої відсутності в MAKEUP Club з не дуже приємних причин, нарешті повертаюсь, і з новеньким дописом про свій улюблений скраб для губ від Mayur💋

Дизайн коробочки та баночки в якій знаходиться пілінг-скраб мені подобається. Рожевий колір та чорний чудово поєднується, тому все виглядає стильно.
Сам скраб також неймовірно привабливого рожевого кольору, прям насолода для очей.

Спіла, неймовірно смачна суниця🍓. Саме така асоціація у мене виникає нюхаючи скраб. Аромат скрабу настільки смачний, що аж хочеться його з'їсти.

Звісно не бажано щоб скраб потрапляв до рота, але якщо все ж потрапить, то нічого страшного, бо на смак цей скраб солоденький, неприємного хімічного присмаку немає.

Скраб дуже ніжний, скрабуючі частинки не травмують губки. На губах таке відчуття, що скраб тане, при цьому дуже делікатно та приємно скрабуючи. Текстура, на мою думку, ідеальна.

Склад доволі хороший: масло ши, оливкова олія та екстракт паприки слугують для зволоження та живлять губи.

Повний склад: Sucrose/Цукор, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter***/Масло Ши, Olea Europaea (Olive) Fruit oil**/Оливкова олія, Tocopheryl Acetate**/Вітамін Е, Capsicum Annuum (Paprika) Extract/Паприка, Parfum/Запашник, Colour/Барвник.

Мої губи після використання цього пілінгу-скрабу стають дуже-дуже м'якими, зволоженими, гладенькими, бо усі шелушінння зникають. Користуюсь я скрабом вже десь 5 місяців, 1-2 рази на тиждень, й я помітила класний накопичувальний ефект: губи тепер весь час м'якенькі та зволожені, хоча раніше вони весь час тріскались(навіть влітку).

Отже, цей пілінг-скраб дуже класний, ефект від нього чудовий.