Трояндовий ранок
з Bourbon Rose Hydrojelly Mask від Joko Blend
Масочки від Joko Blend вже підкорили дівчат клубу та заробили безліч схвальних відгуків, і декілька з них написані мною😉 Сьогодні свій вихідний я вирішила прикрасити новою для мене гідрогелевою масочкою Bourbon Rose, яку обрала за рекомендаціями дівчат.
Склад містить альгінат натрію для загущення масочки, а ще для тонізації шкіри та покращення мікроциркуляції. Також масочка збагачена колагеном та екстрактом троянди для зволоження, оновлення й омолодження шкіри. І на додачу прикрашена справжніми пелюсточками троянди.
Замішування. Пакетики з гідрогелевими та альгінатними масочками я на два використання не ділю. Мені подобається товстенький шар масок, тому я використовую все одразу. Як і всі гідрогелеві масочки, трояндова потребує швидкого замішування та нанесення.
Замішувати гідрогелеві масочки гарно і без комочків я не вмію. Та й для мене вже радісне досягнення, що я встигаю їх нанести до застигання. Але виглядає вона кумедно😄
Аромат. При відкритті пакетику вивільняється насичений, приємний, трояндовий-трояндовий аромат. Можливо, тим, хто не любить аромат троянди в косметиці, він і не сподобається. А мені дуже подобається. Аромат відчувається весь час із масочкою, але на обличчі він ніжніший, тихіший. Виходить така собі надзвичайно приємна арома-б’юті-терапія🥰
Відчуття. Протягом часу із масочкою відчувається делікатний тиск на шкіру, ніжне охолодження та приємний трояндовий аромат. Дівчата писали, що ця масочка може підпікати. Я помітила щось подібне тільки хвилин через 10, та й то дуже легко, і воно якось швидко пройшло. Ще пару секунд підпікло одразу після зняття масочки, але теж дуже легко. Тобто насправді особисто у мене ця масочка дискомфорту не викликала.
Як і інші гідрогелеві маски від Joko Blend, вона знімається дуже швидко та зручно, одним шаром.
Ефект
🩷 помітне зменшення ранкового набряку
🩷 шкіра виглядає свіженько, тонізовано та доглянуто
🩷 пори візуально менші та охайніші
🩷 є легке зволоження, втім все одно мені завжди після масочок хочеться нанести доглядові засоби. Із зелененькою сироваткою від Mermade стало ідеально💚
Мені ця трояндова масочка, як і інші масочки від Joko Blend, дуже сподобалась! Щиро рекомендую спробувати🌹
Дякую за увагу🫶
Коментарі (0)